Δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία περικοπής βίντεο

Κάντε trim τα video σας γρήγορα και εύκολα

Δείτε τα καλύτερα δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία περικοπής βίντεο που θα σας βοηθήσουν να απομονώσετε τις σκηνές που επιθυμείτε.

video,trim,περικοπή,youtube,adobe,express,wevideo,invideo,filmora,clideo,veed,candy,123apps

Η περικοπή ενός βίντεο είναι η διαδικασία με την οποία ένα μεγάλο με χρονική διάρκεια βίντεο μπορεί να περιοριστεί σε ένα μικρότερης διάρκειας, στο οποίο θα εμφανίζονται μόνο οι σκηνές που σας ενδιαφέρουν.

Η διαδικασία αυτή είναι συνήθης σε ερασιτεχνικά βίντεο, ειδικά σε όσα έχουν γυριστεί με κινητό τηλέφωνο, αφού στις περισσότερες περιπτώσεις τίποτα δεν είναι χρονικά προγραμματισμένο και αν καταφέρετε και τραβήξετε μία καλή σκήνη θα αποτελεί μέρος μίας μεγάλης βιντεοσκόπισης.

Οπότε όταν θα πρέπει να στείλετε την επίμαχη σκηνή σε ένα φίλο σας θα πρέπει είτε να του στείλετε ένα τεράστιο βίντεο και να του πείτε “δες από το τάδε λεπτό και μετά” ή απλά να “κόψετε” τα περιττά, ώστε και το μέγεθος του αρχείου να μειώσετε, αλλά και να μην κουράσετε τον φίλο σας να ψάχνει να βρει τι θέλετε να του δείξετε.

Την διαδικασία της περικοπής βίντεο (trim) την εμπεριέχουν όλα τα μεγάλα και δύσκολα λογισμικά. Όμως για μία τέτοια και μόνο δουλειά μπορείτε να επιλέξετε ένα εύκολο δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο.

Δεδομένου ότι τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος η οπτική ίνα έχει αρχίσει και κυριαρχεί και πλέον οι ταχύτητες έχουν γίνει ικανοποιητικές, δεν θα δυσκολευτείτε να ανεβάσετε στο internet ένα βίντεο για να το επεξεργαστείτε.

Οπότε ας δούμε τα καλύτερα από αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία.

Adobe Express

adobe express

Το δωρεάν διαδικτυακό τρίμερ της Adobe σάς βοηθά να κόψετε γρήγορα το βίντεο στην τέλεια για εσάς διάρκεια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, ακόμη και από smartphone.

Εκτός από την περικοπή βίντεο, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε την αναλογία διαστάσεων του βίντεο κλιπ σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το βίντεό σας είναι έτοιμο για ανέβασμα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, YouTube και Instagram.

123Apps

123apps

Το 123Apps είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εάν θέλετε να περικόψετε ένα βίντεο κλιπ στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει σχεδόν κάθε τύπο μορφής βίντεο, έως και 4 GB ανά κλιπ. Εκτός από την περικοπή κλιπ, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να περιστρέψετε τον προσανατολισμό των βίντεό σας, να αλλάξετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να προσθέσετε κείμενο σε καρέ βίντεο και πολλά άλλα.

Μόλις ολοκληρώσετε τις εργασίες στο βίντεό σας, το 123Apps διαγράφει αυτόματα τα αρχεία σας από τους διακομιστές του.

Video Candy

video candy

Το Video Candy είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο επεξεργασίας βίντεο που προσφέρει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την περικοπή των βίντεο κλιπ σας.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει μια σειρά μορφών και μπορείτε να κάνετε λήψη των περικομμένων βίντεο κλιπ σας χωρίς υδατογραφήματα.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να περικόπτουν, να περιστρέφουν, να συμπιέζουν και να συγχωνεύουν βίντεο κλιπ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Video Candy για να δημιουργήσετε βίντεο stop-motion και slideshow.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτό το εργαλείο είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε κάποιο λογαριασμό.

Veed

veed

Το Veed διευκολύνει την περικοπή των βίντεο κλιπ σας στην τέλεια διάρκεια, άμεσα και γρήγορα. Μπορείτε είτε να σύρετε το ενσωματωμένο ρυθμιστικό στην πλατφόρμα για να προσαρμόσετε το μήκος του κλιπ σας είτε να πληκτρολογήσετε τη διάρκεια, αν θέλετε να είστε συγκεκριμένοι.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο, όπως MP4, AVI, MOV, GIF και άλλα, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για ζητήματα μετατροπής ή συμβατότητας.

Αυτό κάνει το Veed μια εξαιρετική επιλογή για βίντεο που σκοπεύετε να ανεβάσετε στο YouTube, το Instagram και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται καν να εγγραφείτε για να το χρησιμοποιήσετε.

Clideo

clideo

Το Clideo είναι η τέλεια πλατφόρμα περικοπής και επεξεργασίας βίντεο για αρχάριους, καθώς προσφέρει μια διαισθητική διεπαφή που βοηθά να δημιουργούν εντυπωσιακά βίντεο.

Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να περικόψετε βίντεο κλιπ οποιασδήποτε διάρκειας, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς κόστος.

Το εργαλείο υποστηρίζει όλες τις μορφές βίντεο και μπορείτε να περικόψετε βίντεο έως και 500 MB σε λίγα δευτερόλεπτα, επισημαίνοντας την αρχή και το τέλος του κλιπ σας.

Μόλις το βίντεό σας περικοπεί, μπορείτε να το αποθηκεύσετε στη συσκευή σας ή να δημιουργήσετε αντίγραφα στο ή στο Dropbox. Εκτός από την περικοπή βίντεο κλιπ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαδικτυακό εργαλείο για να προσθέσετε εφέ, υπότιτλους και άλλα.

WonderShare Filmora

wondershare filmora

Το WonderShare Filmora είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε σωστής διάρκειας βίντεο.

Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί με ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και μια σειρά από ενσωματωμένα εργαλεία επεξεργασίας, που θα σας βοηθήσουν να περικόψετε και να περικόψετε εύκολα τα βίντεό σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε ένα κλιπ από τον υπολογιστή σας ή να επικολλήσετε έναν σύνδεσμο βίντεο (το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος αρχείου είναι 100 MB). Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό για να περικόψετε το βίντεο και να κάνετε λήψη ή εξαγωγή του περικομμένου βίντεο.

YouTube Studio

youtube

Και φτάσαμε στο γνωστό σε όλους YouTube. Αν πρέπει να περικόψετε ένα βίντεο που έχετε ήδη ανεβάσει στην πλατφόρμα του YouTube δεν χρειάζεται να το ανεβάσετε ξανά, καθώς το YouTube Studio είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το YouTube προσφέρει αυτήν την επιλογή για βίντεο που είναι μικρότερα από έξι ώρες. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των κλιπ στο βίντεό σας. Μπορείτε να κόψετε μόνο μέρη από το βίντεο.

Το καλύτερο από τη χρήση του ενσωματωμένου περικοπτικού εργαλείου βίντεο του YouTube Studio είναι ότι ο αριθμός προβολών, τα σχόλια και ακόμη και η διεύθυνση URL του βίντεό σας παραμένουν ίδια, αφού το επεξεργαστείτε.

Εκτός από την περικοπή του βίντεό σας, μπορείτε να προσθέσετε ή να αλλάξετε , να προσαρμόσετε την ένταση της μουσικής και να θολώσετε ορισμένα πρόσωπα ή περιοχές και άλλα.

InVideo

invideo

Το InVideo είναι ένα εύχρηστο εργαλείο βασισμένο στον ιστό, που σας βοηθά να κόψετε βίντεο στο μήκος που επιθυμείτε.

Η πλατφόρμα είναι σε θέση να επεξεργάζεται βίντεο κλιπ έως 800 MB και υποστηρίζει μια σειρά από μορφές βίντεο, συμπεριλαμβανομένων MP4 και WebM.

Σε αντίθεση με πολλά άλλα δωρεάν προγράμματα περικοπής βίντεο, το InVideo σάς επιτρέπει να κατεβάζετε περικομμένα βίντεο δωρεάν, χωρίς ψηφιακό υδατογράφημα. Αυτό διασφαλίζει ότι έχετε ένα επαγγελματικό τελικό προϊόν που μπορεί να μεταφορτωθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της επιλογής σας.

WeVideo

wevideo

Είτε θέλετε να επεξεργαστείτε από την αρχή ένα βίντεο, είτε απλώς να περικόψετε το μήκος του, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός WeVideo για να ξεκινήσετε.

Σχεδιασμένη με μια εύχρηστη διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κόβετε δωρεάν και εύκολα τα βίντεο σας.

Αφού περικόψετε το βίντεό, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω προσθέτοντας κείμενο και πολλά άλλα, από μία πληθώρα εργαλείων του WeVideo. Τέλος μπορείτε να το εξαγάγετε για να το μοιραστείτε με τους φίλους σας. Τα βίντεο που θα λάβετε μετά την επεξεργασία θα έχουν υδατογράφημα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

video,trim,περικοπή,youtube,adobe,express,wevideo,invideo,filmora,clideo,veed,candy,123apps

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).