Δωρεάν γεννήτρια αγγλικού στίχου για τραγούδια


Το Song Lyrics Generator είναι ένας ιστότοπος που προσφέρει δωρεάν γεννήτρια αγγλικών στίχων για να δημιουργήσετε τα δικά σας τραγούδια.

song lyrics generator 1

Υπάρχουν πολλές περίεργες ιστοσελίδες στο αχανές διαδίκτυο. Όσο και να λέμε ότι τα έχουμε δει όλα, πάντα διαψευδόμαστε. Έτσι έγινε και με την ιστοσελίδα Song Lyrics Generator, η οποία μας εξέπληξε.

Πρόκειται για ένα δωρεάν εργαλείο, που παρέχεται από το Masterpiece Generator, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά τραγούδια διαφορετικών ειδών, όπως μπαλάντες, rap, metal, love song και άλλα.

Εμείς το δοκιμάσαμε στις μπαλάντες, μια και είναι ένα στυλ τραγουδιού αρκετά αφηγηματικό και ίσως λίγο παλαιομοδίτικο. Μπορείτε όμως να “παίξετε” με όποιο στυλ τραγουδιού σας εκφράζει καλύτερα.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τη γεννήτρια στίχων, αρχικά διαλέγοντας το στυλ του τραγουδιού ή το στυλ του τραγουδιστή (Rem, Adele, Eminem, Beyonce, Beatles κλπ). Κάντε κλικ στο Ballad για αρχή. Εκεί πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά στον παρεχόμενο χώρο στην ιστοσελίδα, συμπεριλαμβανομένων ουσιαστικών, προσώπων, επιθέτων και άλλων αναφερόμενων πληροφοριών, που θα σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός τραγουδιού. Θα πρέπει να σας τονίσουμε ότι απαιτείται η γνώση της αγγλικής γλώσσας, αφού έτσι κι αλλιώς ο τελικός στίχος τους τραγουδιού θα είναι στα αγγλικά.

song lyrics generator 2

Επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις που εισάγετε στα πεδία, για να βεβαιωθείτε ότι οι λέξεις συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Οι ασύνδετες λέξεις μπορεί να δημιουργήσουν μια αστεία μπαλάντα και ίσως αυτή να η πρόθεσή σας, αλλά συνήθως θα δώσει κάτι όχι τόσο καλό. Από την άλλη μπορείτε σε μία ή περισσότερες λέξεις να πατήστε το “Suggest” ώστε να σας προτείνει μία τυχαία λέξη το πρόγραμμα.

Αφού επιλέξετε τις λέξεις, πληκτρολογήστε το όνομα της μπάντας σας που θέλετε να εμφανιστεί κάτω από το τραγούδι και πατήστε την καρτέλα “Write me Ballad” (Γράψτε μου μπαλάντα) και ο ιστότοπος θα δημιουργήσει την μπαλάντα σε λίγα δευτερόλεπτα.

song lyrics generator 3

Διαβάστε το και αν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, μπορείτε να πατήσετε ανανέωση κάτω από το τραγούδι μέχρι να βρείτε τον τέλειο στίχο τραγουδιού.

Εάν είστε ικανοποιημένοι με τους στίχους του τραγουδιού, μπορείτε να τους μοιραστείτε με τους φίλους σας αντιγράφοντας το τραγούδι ή μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε το τραγούδι με το ψευδώνυμό σας σε αυτόν τον ιστότοπο.

Εδώ είναι το δικό μας δημιούργημα:

song lyrics generator 4

Το Masterpiece Generator δεν αρκείται μόνο στο Song Lyric Generator. Στο τέλος της αρχικής σελίδας θα δείτε και άλλες γεννήτριες, όπως τα Dating Profile generator, Name generator, Plot generator, Character generator, Poem generator, Letter generator και Random generator.

Δοκιμάστε αυτόν τον ιστότοπο από εδώ.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news