Κατεβάστε όλα τα ISO των Windows και του Office

Για να κατεβάσετε ISO των Windows ή του Office, άμεσα από τη Microsoft θα πρέπει πρώτα να τα βρείτε. Η AdGuard είναι μια διαδικτυακή τρίτων που σας επιτρέπει να κατεβάσετε εικόνες ISO του λογισμικού ή των λειτουργικών συστημάτων της Microsoft άμεσα με ένα click.

Φυσικά μπορείτε πάντα να κατεβάσετε εικόνες ISO των Windows από τη Microsoft αλλά είναι αρκετά περίπλοκο ειδικά αν ψάχνετε για παλαιότερα της εταιρείας.windows

Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα των Windοws ISO Downloader της heidoc.net. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε εικόνες ISO των Windοws ή του Office κατ ‘ευθείαν από τους servers της Microsoft.

Όμως η λειτουργεί μόνο σε Windοws, και έτσι θα σας είναι άχρηστη αν χρησιμοποιείτε κάποιο διαφορετικό λειτουργικό σύστημα.

Η ιστοσελίδα AdGuard προσφέρει μια εναλλακτική λύση και αντίθετα με το Windows ISO Downloader λειτουργεί παντού αφού το μόνο που χρειάζεται είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης, χωρίς εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή plugins.

  Ransomware LockBit: Οι εκβιαστές έστειλαν το κλειδί και ζήτησαν συγγνώμη από νοσοκομείο

Απλά επιλέξετε τη γλώσσα και το που θέλετε να κατεβάσετε από τα μενού της σελίδας.

Η σελίδα αναφέρει το μέγεθος του αρχείου της λήψης, αλλά και το hash SHA1.

Η ιστοσελίδα AdGuard φαίνεται να χρησιμοποιεί από τη Microsoft TechBench, την ίδια πηγή που χρησιμοποιεί και το ISO Downloader.
Η σελίδα φαίνεται να έχει αναπτυχθεί από τους γνωστούς rgadguard και WZorNET που ευθύνονται για όλες τις διαρροές των Insider builds που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο θα κρατήσει το , καθώς η Microsoft θα μπορούσε να κόψει την πρόσβαση στο TechBench ανά πάσα στιγμή.

https://tb.rg-adguard.net/

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).