Επέκταση Chrome: Language Learning with Netflix & YouTube


Η επέκταση Language Learning with Netflix & YouTube για τον Chrome σας βοηθάει να μάθετε μία ξένη γλώσσα ενώ παρακολουθείτε Netflix και Yputube.

language learning with netflix subtitles tab added 2

Υπάρχει για επέκταση για τον περιηγητή Chrome της Google που ονομάζεται Language Learning with Netflix & YouTube (Εκμάθηση γλωσσών με το Netflix και το YouTube) και σας βοηθάει να μάθετε μια νέα γλώσσα ενώ παρακολουθείτε Netflix και YouTube.

Αυτή η επέκταση σάς δείχνει υπότιτλους ενός βίντεο YouTube ή Netflix σε δύο γλώσσες ακριβώς στο κάτω μέρος του βίντεο. Η μία γλώσσα είναι τα αγγλικά και η άλλη γλώσσα μπορεί να είναι η μητρική σας γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών.

Επίσης στην δεξιά πλευρά της οθόνης θα διαβάζετε τους υπότιτλους όλου του βίντεο. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη λέξη και να δείτε τη μετάφρασή της και να την ακούσετε, για να την κατανοήσετε καλύτερα.

Έτσι, ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube ή στο Netflix, μπορείτε να εξασκηθείτε σε μια νέα γλώσσα διαβάζοντας απλά και κοιτάζοντας τις έννοιες των διαφορετικών λέξεων που εμφανίζονται. Φυσικά, είναι μια αργή διαδικασία, αλλά μαθαίνετε ενώ διασκεδάζετε.

Για την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης χρησιμοποιήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Μόλις εγκαταστήσετε την επέκταση, θα εμφανιστεί ένας οδηγός χρήσης αυτής σε μια νέα καρτέλα του προγράμματος περιήγησης. Διαβάστε ολόκληρο το σεμινάριο για να κατανοήσετε τη λειτουργία της επέκτασης.

Μόλις τελειώσετε, φορτώστε μία σελίδα Netflix ή YouTube. Δοκίμασα αυτήν την επέκταση χρησιμοποιώντας το YouTube. Θα παρατηρήσετε ότι στη δεξιά πλευρά της σελίδας σας στο YouTube έχουν προστεθεί τρεις νέες καρτέλες, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

language learning with netflix subtitles tab added

Απλώς παίξτε το βίντεο και θα δείτε υπότιτλους να εμφανίζονται σε δύο γλώσσες στην οθόνη σας. Η μια είναι στα αγγλικά και η άλλη στην γλώσσα σας. Μπορείτε να αλλάξετε τους υπότιτλους της δεύτερης γλώσσας στη μητρική σας γλώσσα εύκολα, πατώντας το γρανάζι.

Η μετάφραση των αγγλικών υπότιτλων είναι ουσιαστικά η ίδια που χρησιμοποιεί και το Youtube, οπότε μην περιμένετε κάποια καλύτερη ποιότητα από αυτή που ήδη έχετε. Όμως για την εξάσκηση των αγγλικών σας ή των γαλλικών σας είναι μια χαρά.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news