ESET Smart Security διαγωνισμός κερδίστε 10 άδειες


Το λογισμικό ασφαλείας ESET Smart Security σε προστατεύει παντού, για να μπορείς να συνδέεσαι με ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα, να πλοηγείσαι στο Internet, να παίζεις online παιχνίδια ή για ότι άλλο θες.

Εκτός από το αναμενόμενο τείχος προστασίας (firewall), το φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τις δυνατότητες γονικού ελέγχου, το ESET Internet Security προσφέρει ασφάλεια για την web κάμερα που χρησιμοποιείτε, προστατεύει όλες τις διαδικτυακές σας συναλλαγές (με τράπεζες, PayPal, κλπ) και διαθέτει έναν αναλυτή οικιακού δικτύου.

[RF_CONTEST contest=’C23231373139′]

Ας δούμε αναλυτικά τι διαθέτει η σουίτα:

 

Antivirus και Antispyware
Προσφέρει προληπτική προστασία ενάντια σε όλες τις απειλές, συμπεριλαμβανομένων ιών, rootkits, worms και spyware.

Anti-Phishing
Προστατεύει το απόρρητο και τα περιουσιακά σου στοιχεία από τις προσπάθειες ψεύτικων web/Sites να υποκλέψουν ευαίσθητες δεδομένα όπως ονόματα χρήστη, κωδικούς πρόσβασης ή τραπεζικά στοιχεία.

Ransomware Shield
Μπλοκάρει το malware που προσπαθεί να σε κλειδώσει έξω από τα προσωπικά σου δεδομένα ζητώντας να πληρώσεις λύτρα για να τα απελευθερώσει.

Σαρωτής UEFI
Σε προστατεύει από απειλές που επιτίθενται στον υπολογιστή σου πιο βαθύ επίπεδο ακόμα και πριν την έναρξη των Windows, σε συστήματα με ενεργοποιημένο το περιβάλλον UEFI.

Exploit Blocker
Μπλοκάρει τις επιθέσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποφεύγουν την ανίχνευση ιών, εξαλείφει τις lockscreens και το ransomware. Προστατεύει από επιθέσεις σε web browsers, προγράμματα προβολής PDF και άλλες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού που βασίζεται σε Java.

Σάρωση με τη δύναμη του cloud
Κάνει πιο γρήγορη τη σάρωση, τοποθετώντας σε λευκή λίστα ασφαλή αρχεία με βάση τη βάση δεδομένων ESET Live Grid η οποία βασίζεται στη φήμη των αρχείων. Η τεχνολογία αυτή μπλοκάρει προληπτικά τις άγνωστες απειλές. Εμπόδισε τους hackers από το να υποκλέψουν τους κωδικούς σου. Πραγματοποίησε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές με ασφάλεια. Απότρεψε τα παιδιά σου να εκτίθενται σε προσβλητικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Απόλαυσε ολοκληρωμένες δυνατότητες.

Firewall
Μπλοκάρει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στον υπολογιστή σου και την χρήση των προσωπικών σου στοιχείων για κακόβουλους σκοπούς.

Anti-Phishing
Προστατεύει το απόρρητο και τα περιουσιακά σου στοιχεία από προσπάθειες ψεύτικων web/Sites να αποκτήσουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως ονόματα χρήστη, κωδικοί πρόσβασης ή τραπεζικά στοιχεία.

Connected Home Monitor
Ελέγχει το οικιακό router σου για κενά ασφαλείας, όπως αδύναμους κωδικούς, ή παρωχημένο firmware και σου προσφέρει επιλογές αποκατάστασης. Παρουσιάζει μια αναλυτική λίστα των συσκευών που έχουν συνδεθεί στο router σου (smartphone, IoT, κ.λπ.), για να έχεις μια πλήρη εικόνα της κατάστασης του δικτύου σου. Επιπλέον, σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις τις έξυπνες συσκευές σου για ευπάθειες και σου δίνει οδηγίες για να διορθώσεις πιθανά προβλήματα.

Ασπίδα από το Ransomware
Μπλοκάρει το κακόβουλο λογισμικό που προσπαθεί να σε κλειδώσει έξω από τα προσωπικά σου δεδομένα και στη συνέχεια σου ζητά να πληρώσεις λύτρα για να τα ξεκλειδώσεις.

Προστασία Τραπεζικών Συναλλαγών & Πληρωμών
Προστατεύει τις συναλλαγές σου όταν χρησιμοποιείς internet banking ή κάνεις online αγορές. Κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ πληκτρολογίου και browser για ασφαλέστερες συναλλαγές.

Προστασία Webcam
Παρακολουθεί συνεχώς τις διεργασίες και τις εφαρμογές που τρέχουν στον υπολογιστή σου, για να διαπιστώσει ποια προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τη webcam σου. Σε προειδοποιεί για απροσδόκητες προσπάθειες πρόσβασης στη webcam και σου επιτρέπει να τις μπλοκάρεις.

Προστασία από Botnet
Πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας που σε προστατεύει από κακόβουλο κώδικα τύπου botnet malware, εμποδίζοντας τον υπολογιστή σου να χρησιμοποιηθεί για κακόβουλους σκοπούς όπως δικτυακές επιθέσεις και αποστολή spam.

Γονικός Έλεγχος
Σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις μέσα από προκαθορισμένες κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών σου. Μπορείς να προστατέψεις με κωδικό τις ρυθμίσεις και τη μη εξουσιοδοτημένη εγκατάσταση εφαρμογών. Μείνε ασφαλέστερος παρακολουθώντας και εντοπίζοντας τον υπολογιστή σου σε περίπτωση που χαθεί ή κλαπεί.

Εντοπισμός Τοποθεσίας
Σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις μια συσκευή ως απολεσθείσα μέσω του web εργαλείου ESET Anti-Theft που βρίσκεται στο my.eset.com προκειμένου να ενεργοποιηθεί η αυτόματη παρακολούθηση. Με βάση τα Wi-Fi δίκτυα, η χαμένη συσκευή εντοπίζεται και εμφανίζεται επάνω σε χάρτη τη στιγμή που συνδεθεί στο internet. Όλες οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται από το ESET Anti-Theft είναι διαθέσιμες στο my.eset.com

Παρακολούθηση δραστηριότητας φορητού υπολογιστή
Σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς τους κλέφτες μέσω της κάμερας του φορητού σου υπολογιστή. Συγκεντρώνει στιγμιότυπα από την οθόνη του χαμένου laptop. Αποθηκεύει όλες τις πρόσφατες φωτογραφίες και στιγμιότυπα στο my.eset.com

Βελτιστοποίηση του Anti-Theft
Σου δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις τη λειτουργία Anti-Theft ούτως ώστε η συσκευή σου να απολαμβάνει τη μέγιστη προστασία. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να ρυθμίσεις το auto-login στα Windows και τους κωδικούς λογαριασμών του συστήματος. Μάλιστα, σε προτρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις συστήματος σε περίπτωση χαμηλού επιπέδου προστασίας. Διασκέδασε, δούλεψε και πλοηγήσου στο internet χωρίς καθυστερήσεις. Παράμεινε online περισσότερο χρόνο χωρίς σύνδεση στο ρεύμα χάρη στη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας και απόλαυσε το gaming χωρίς ενοχλητικά παράθυρα.

Χαμηλές Απαιτήσεις Συστήματος
Διατηρεί υψηλή απόδοση και επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του hardware. Ταιριάζει σε οποιοδήποτε τύπο περιβάλλοντος συστήματος. Εξοικονομεί bandwidth στο internet χάρη στα μικρά αρχεία ενημερώσεων.

Gamer Mode
Αυτόματη μετάβαση στην αθόρυβη λειτουργία εάν κάποιο πρόγραμμα εκτελείται σε πλήρη οθόνη. Οι ενημερώσεις συστήματος και οι ειδοποιήσεις αναβάλλονται για την εξοικονόμηση πόρων στα παιχνίδια, βίντεο, φωτογραφίες ή παρουσιάσεις.

Υποστήριξη φορητών υπολογιστών
Αναβάλλει όλα τα αναδυόμενα ενημερωτικά παράθυρα, τις αναβαθμίσεις και τις δραστηριότητες που έχουν υψηλές απαιτήσεις προκειμένου να διατηρήσει τους πόρους του συστήματος, ώστε να μπορείς να απολαμβάνεις απρόσκοπτα τα παιχνίδια ή τις ταινίες σου. Είναι εύκολο στη χρήση, την εγκατάσταση και την αναβάθμιση. Το κομψό περιβάλλον έχει σχεδιαστεί για να σου επιτρέπει να ρυθμίζεις εύκολα όλες τις καθημερινές σου εργασίες. Επιπλέον, μπορείς να προσαρμόσεις το προφίλ ασφαλείας σου με περισσότερες από 150 λεπτομερείς ρυθμίσεις.

Λύση του ενός κλικ
Τόσο η κατάσταση της προστασίας, όσο και όλες οι συχνές ενέργειες και τα εργαλεία είναι διαθέσιμα σε όλες τις οθόνες. Σε περίπτωση ειδοποιήσεων ασφαλείας, μπορείς γρήγορα να βρεις τη λύση με ένα μόνο κλικ.

Ρυθμίσεις για Προχωρημένους Χρήστες
Αναλυτικές ρυθμίσεις ασφάλειας που ταιριάζουν στις ανάγκες σου. Επιτρέπει τον καθορισμό μέγιστου βάθους σάρωσης, χρόνου σάρωσης και μεγέθους των σαρωμένων αρχείων και πολλά άλλα.

Ομαλές Αναβαθμίσεις
Μπορείς να επωφεληθείς από τις νέες τεχνολογίες προστασίας από τη στιγμή που θα είναι διαθέσιμες, για να έχεις συνεχώς το πιο υψηλό επίπεδο ασφάλεια.

Διαχείριση Αδειών Χρήσης
Δημιούργησε έναν δωρεάν λογαριασμό στο my.eset.com και απόλαυσε άμεση επισκόπηση της κατάστασης των αδειών χρήσης σου και των συνδεδεμένων συσκευών. Δες, διαχειρίσου και σύνδεσε τις άδειές σου με προγράμματα της ESET απευθείας από το εύκολο στη χρήση web portal.

Περισσότερα

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news