Διέρρευσαν τα θέματα του Facebook στο F8

Εφαρμογή (App) του Facebook για το συνέδριο προγραμματιστών F8 διέρρευσε κατά λάθος μερικές από τις παρουσιάσεις του show με την αποστολή λεπτομερειών, πριν από την εκδήλωση. Η ειδοποίηση αποκάλυψε ποια προϊόντα πιθανότατα θα συζητηθούν.facebook f8

“F8: Just revealed: Parse of IoT, Messenger as a Platform, and the Teleportation Station,” ανέφερε το μήνυμα, το οποίο αρκετοί άνθρωποι αναδημοσίευσαν στο Twitter. Το διήμερο συνέδριο ξεκινά σήμερα Τετάρτη.

Το Parse είναι πλατφόρμα ανάπτυξης του Facebook για τη δημιουργία κινητών εφαρμογών. Το μήνυμα, εφόσον είναι σωστό, σημαίνει ότι το Facebook εισέρχεται στο Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT), η οποία έχει σαν στόχο να συνδέσει διάφορες άλλες συσκευές στο Web.

Τις τελευταίες εβδομάδες αρκετά μέσα ενημέρωσης εικάζουν ότι το Facebοok θα μετατρέψει την εφαρμογή Messenger σε μια πλατφόρμα ανοιχτή για τους προγραμματιστές. Αυτό θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν επιπλέον λειτουργίες που θα επιτρέπουν στους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα από το να στείλουν απλά μηνύματα. Οι αντίπαλες εφαρμογές συνομιλίας, για παράδειγμα, επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να κλείσουν την εφαρμογή.

Το σχόλιο για το χαρακτηριστικό “Teleportation Station” είναι λιγότερο σαφές. Ένα πιθανό σενάριο είναι ότι η νέα λειτουργία θα φέρει την εφαρμογή εικονικής πραγματικότητας Oculus Rift, τη startup που αγόρασε πέρυσι η εταιρεία, πιο κοντά στα μέλη του Facebοok. Το συνέδριο F8 έχει μια συνεδρία προγραμματισμένη για την Πέμπτη που ονομάζεται “Γιατί η Εικονική Πραγματικότητα θα έχει σημασία για εσάς” ή “Why Virtual Reality Will Matter To You.”

[tweet_embed id=580623969105121280]

Όπως και να χει, μέχρι αύριο θα γνωρίζουμε τα πάντα για τις νέες επερχόμενες τεχνολογίες που συζητήθηκαν.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).