Ανακοινώθηκε το LibreOffice Online!

Το Document Foundation, δια μέσω του Italo Vignoli, ενημέρωσε από το Twitter, για ένα νέο προϊόν το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον. Το νέο προϊόν ονομάζεται LibreOffice Online, και θα είναι μια δωρεάν εναλλακτική λύση για υπηρεσίες όπως το Google Docs και το Office 365.cloud LibreOffice Online

Είναι μια φανταστική είδηση ​​για όλους τους χρήστες ανοικτού κώδικα σε όλο τον κόσμο, καθώς το LibreOffice σύντομα θα είναι προσβάσιμο από το cloud χάρη στη νέα πλατφόρμα LibreΟffice Online, η οποία θα επιτρέψει τη δημιουργία εγγράφων όπως του Office Online, από οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή.

“Χάρη στην αύξηση του αριθμού των εταιρειών που επενδύουν στην ανάπτυξη του LibreΟffice, είμαστε σε καλό δρόμο για να γίνει διαθέσιμη η εφαρμογή σε κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένου και του cloud. Είμαστε ευγνώμονες στην IceWarp για την παροχή των πόρων για την περαιτέρω ανάπτυξη του LibreOffice Online,” αναφέρει ο Eliane Domingos de Sousa, Διευθυντής του Document Foundation.

  Septor Linux 2020.4 ανώνυμο internet για όλους

 

[tweet_embed id=580730997806931968]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  7  =