Η έξυπνη εφαρμογή Facebook Hello για δωρεάν κλήσεις από Wi-Fi

Η έξυπνη εφαρμογή του , (Facebook Hello) μόλις ανακοινώθηκε από την εταιρεία. Διατίθεται δωρεάν για συσκευές από το Google Play Store,

Η εφαρμογή Facebook Hello προσφέρει μια “εξατομικευμένη και χρήσιμη εμπειρία τηλεφώνου” που συνδέεται στο λογαριασμό σας στο Facebook και συλλέγει τις σχετικές πληροφορίες για την πραγματοποίηση κλήσεων.Facebook Hello

Για παράδειγμα, θα είστε σε θέση να δείτε ποιος σας καλεί, ακόμη και αν δεν έχετε τον αριθμό τηλεφώνου αυτού που σας καλεί.

Θα είστε σε θέση να ψάξετε για άλλα μέλη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου καθώς και για επιχειρήσεις.

Όταν προσπαθήσετε να καλέσετε κάποια επιχείρηση, η εφαρμογή θα σας εμφανίσει τις εργάσιμες ώρες, ή θα σας δώσει κατευθύνσεις για να την βρείτε.

Είναι κάτι σαν το Yelp, το Open Table και το μαζί στο τηλέφωνο σας. Η εφαρμογή Hello μοιάζει επίσης πάρα πολύ και με την Google Dialer που υπάρχει στα smartphones Nexus.

Το Hello app, σας επιτρέπει να μπλοκάρετε εύκολα ανεπιθύμητες κλήσεις, ή να τις στέλνετε κατ ‘ευθείαν στον τηλεφωνητή σας. Η εφαρμογή μπορεί να συνδεθεί με το , για να μπορείτε να στείλετε μηνύματα κείμενου άμεσα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το Facebook Messenger ξεχωριστά.

  Secryptor Λογισμικό κρυπτογράφησης με υποστήριξη Dropbox

Όπως και με το νέο χαρακτηριστικό του WhatsApp για το iPhone, η εφαρμογή Hello μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις μέσω μιας κυψελοειδούς σύνδεσης ή από Wi-Fi δωρεάν.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


34  +    =  43