Το Facebook ήταν εκτός λειτουργίας – 19 Ιουνίου 2014

Facebook

Το ήταν εκτός λειτουργίας σε παγκόσμιο επίπεδο, σήμερα 19/06/ και τουλάχιστον από τις 11:00 ώρα Ελλάδος. Το μήνυμα που αναφέρει είναι ότι κάτι “πήγε λάθος”, άγνωστοι οι λόγοι της διακοπής.

Οι της εταιρείας δεν ανταποκρίνονται αυτή την στιγμή και οι χρήστες αναρωτιούνται αν είναι οι μόνοι που έχουν προβλήματα ή η αδυναμία σύνδεσης είναι ευρέως διαδεδομένη.

Τα προβλήματα δεν φαίνεται να περιορίζεται σε μία μόνο περιοχή, ή μόνο στην Ελλάδα και δείχνει φαίνεται μάλλον παγκόσμια, με ανθρώπους από τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Ασία και διαμαρτύρονται για το θέμα.

Η εξαιρετικά δημοφιλής πλατφόρμα είχε δείξει κάποια μικροπροβληματάκια τις τελευταίες ημέρες, με τους χρήστες αναφέρουν αργούς χρόνους φόρτωσης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δεν είναι διαθέσιμη, αλλά τα προβλήματα συνήθως περιορίζονταν σε μικρές γεωγραφικές περιοχές, γεγονός που δείχνει ότι σήμερα το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η εταιρεία είναι πιο σοβαρό από ό, τι συνήθως.

  Boeing 737 Max επιστρέφει αλλά ορισμένοι δεν συμφωνούν

Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι μια συνεχής επίθεση και ότι τα δεδομένα των χρηστών δεν είναι σε κίνδυνο. Η εταιρεία δεν έχει ακόμη προβεί σε επίσημη σχετική δήλωση  σε οποιοδήποτε από τα κανάλια της.

———————————————————————————-

[Ενημέρωση 1] Tο κανάλι του #Facebookdown αναφέρει τώρα το γεγονός και φαίνεται ότι πραγματικά το πρόβλημα είναι παγκόσμιο αφού υπάρχουν αναφορές από ολες τις γωνίες της Γης.

[Ενημέρωση 2] Tο Faceboοk επανήλθε μετά στις 11:28 ώρα Ελλάδος, μετά από σχεδόν μισή ώρα διακοπή. Welcome !!!!

[Το άρθρο είναι υπό ενημέρωση]

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


1  +  2  =