Το Facebook δοκιμάζει υπηρεσία αναφορών καιρικών φαινομένων

Το δοκιμάζει στους κατοίκους της Βρετανίας ένα νέο χαρακτηριστικό που αφορά των καιρικών φαινομένων.

onneddb

" data-image-caption="

onneddb

" data-medium-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/02/onneddb-700x216.png" data-large-file="https://cdn.iguru.gr/wp-content/uploads/2013/02/onneddb-1024x316.png" decoding="async" class="aligncenter wp-image-57778 size-full" src="https://cdn.iguru.gr/files/2016/04/weather-information.jpg" alt="weather-information facebook" width="800" height="404">

Ορισμένοι χρήστες του Facebook στη Βρετανία μπορούν και βλέπουν σχετικά με τον καιρό που θα επικρατήσει στην περιοχή τους μέσα από την εφαρμογή που τρέχει σε και . Δηλαδή τους εμφανίζονται κάρτες με ένα χαιρετισμό ανάλογο με την ώρα της ημέρας, μια σύντομη περιγραφή του καιρού, μία συνοδευτική εικόνα και έναν σύνδεσμο για να βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο βλέπουν τη θερμοκρασία στην τρέχουσα χρονική στιγμή, καθώς και τη μέγιστη και την ελάχιστη θερμοκρασία μέσα από το υπόλοιπο της ημέρας. Ένας δεύτερος σύνδεσμος τους μεταφέρει στο .com εστιασμένο στις καιρικές συνθήκες της περιοχή τους.

Το νέο χαρακτηριστικό θα πρέπει λογικά να εμφανιστεί σε όλα τα κινητά τηλέφωνο σε όλο τον κόσμο μόλις τελειώσουν οι δοκιμές του.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).