Ολικός επανασχεδιασμός του Messenger από το Facebook


Εκτός την προσθήκη της λειτουργίας για αποστολές SMS, η εφαρμογή Messenger φαίνεται να συνεχίζει τις προσπάθειες της, να διαχωριστεί από την κύρια εφαρμογή του Facebook.

Έτσι σήμερα δέχθηκε έναν επανασχεδιασμό που θα προσθέσει μια νέα Αρχική σελίδα, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιοι από τους φίλους σας είναι online, ποιοι από αυτούς έχουν σύντομα γενέθλια, και με ποιους συνηθίζετε να κάνετε chat.

Ας δούμε τις προσθήκες στην νέα αρχική εμφάνιση της εφαρμογής. Messenger

Ο επανασχεδιασμός έγινε με στόχο να διαθέσει περισσότερα στοιχεία στον τελικό χρήστη, για να μπορείτε να συνεχίσετε τις συνομιλίες που αφήσατε, ή να ξεκινήσετε νέες με ανθρώπους που ασχολείστε συχνά.

Έτσι κάτω από την γραμμή πλοήγησης, θα δείτε επίσης περισσότερες καρτέλες, όπως κλήσεις, επαφές, ομάδες, αλλά και το δικό σας προσωπικό προφίλ.

Προηγουμένως, όταν ανοίγατε την εφαρμογή, το bar βρισκόταν στην κορυφή, και μπορούσατε να δείτε όλες τις τελευταίες συνομιλίες που είχατε με τους φίλους σας.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Η επάνω γραμμή έχει πλέον αντικατασταθεί με μια γραμμή αναζήτησης, η οποία φέρνει την αναζήτηση του Facebook στην εφαρμογή Messenger.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news