Το Facebook ετοιμάζει το δικό του Snapchat

Reuters – Η Inc φέρεται να αναπτύσσει τη δική της εφαρμογή βίντεο-, που είναι γνωστή εσωτερικά της εταιρείας σαν Slingshot, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να αποκτήσει την υπηρεσία messaging , ανέφεραν οι Financial Times την Κυριακή που μας πέρασε.

Facebook Messenger

Το Facebοok εργάζεται εδώ και αρκετούς μήνες για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής βίντεο-chat, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν σύντομα μηνύματα βίντεο χρησιμοποιώντας μια οθόνη αφής, ανέφερε η FT, επικαλούμενη ανθρώπους που είναι εξοικειωμένοι με τα σχέδιά της εταιρείας.

Η εφαρμογή Slingshot θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα, αναφέρει η FT, επισημαίνοντας παράλληλα ότι το Facebοok θα μπορούσε τελικά να αποφασίσει να μην προχωρήσει με την κυκλοφορία της εφαρμογής.

Ο επικεφαλής του Facebοok, έχει την εποπτεία του “άκρως απόρρητου” project αφού η εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν σε θέση να αποκτήσει την εφαρμογή Snapchat του, με την προσφορά των 3.000.000.000 δολαρίων που έκανε στους δημιουργούς της.

Η εφαρμογή Snapchat, είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των εφήβων, και επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες που εξαφανίζονται αυτόματα μετά από μερικά δευτερόλεπτα.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).