Νέα λειτουργία του Facebook εντοπίζει κοντινά Wi-Fi


Το Facebook φαίνεται να δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέπει να βρείτε τα πλησιέστερα wireless hotspots (Wi-Fi).

Πριν από λίγο καιρό, το Facebook ξεκίνησε να ζητάει από τις σελίδες που διαθέτει αν παρέχουν Wi-Fi στους πελάτες τους, στις φυσικές τους διευθύνσεις. wi-fi

Φαίνεται ότι οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το νέο project του κοινωνικού δικτύου, αν και τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να είναι κάπως ανακριβή, καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν οι διαχειριστές των σελίδων δεν δήλωσαν ψέματα ότι παρέχουν Wi-Fi.

To νέο χαρακτηριστικό εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην εφαρμογή του iOS, αλλά όχι σε παγκόσμιο επίπεδο. Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν και οι χρήστες του Android έχουν το χαρακτηριστικό. Εκείνοι που ρωτήθηκαν δεν το είχαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μερικοί τυχεροί χρήστες της εφαρμογής του Facebook που το έχουν.

Όσο για το iOS, όπως προαναφέραμε δεν έχει κυκλοφορήσει για όλους ακόμα.

Αν είστε ένας από τους τυχερούς, μπορείτε να εντοπίσετε τη λειτουργία στο μενού χάμπουργκερ που διαθέτει η εφαρμογή για κινητά.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news