Φτιάξτε ένα δικό σας μενού περιβάλλοντος στα Windows 10/11

Το CustomMenu είναι μια δωρεάν και εύχρηστη εφαρμογή για Windows 10 / 11 που χρησιμεύει ως αντικατάσταση του ενσωματωμένου και άχαρου κλασσικού της επιφάνειας εργασίας.

custommenu 2

Το CustomMenu είναι ένα εξαιρετικό που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο μενού επιφάνειας εργασίας των Windows, με απεριόριστα στοιχεία μενού μαζί με απεριόριστα υπομενού.

Είναι μια καταπληκτική εναλλακτική στο προεπιλεγμένο μενού επιφάνειας εργασίας των Windows και παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, φακέλους, ρυθμίσεις Windows, μικροεφαρμογές των Windows και άλλα, κάνοντας απλώς δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας.

Με το CustomMenu όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα, καθώς και οι κοινώς χρησιμοποιούμενες εφαρμογές, τα , οι λειτουργίες συστήματος και άλλα είναι άμεσα και εύκολα προσβάσιμα.

Όταν τρέξετε το CustomMenu.exe θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο στο δίσκο του συστήματός σας και θα δημιουργηθεί ένα μικρό CustomMenu.ini στον ίδιο φάκελο που θα τοποθετήσετε το βασικό πρόγραμμα. Εάν κάνετε δεξί κλικ οπουδήποτε στην επιφάνεια εργασίας σας, θα εμφανιστεί ένα μόνο στοιχείο μενού. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε το προσαρμοσμένο μενού σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Το CustomMenu μπορεί να συμπληρωθεί εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο copy-paste μέσω του παραθύρου διαμόρφωσης. Επιτρέπεται να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό στοιχείων μενού μαζί με έναν απεριόριστο αριθμό υπομενού.

custommenu 1

Έτσι θα έχετε ένα υποτυπώδες μενού ταξινομημένο όπως θέλετε εσείς, που είναι πολύ καλύτερο σε σύγκριση με το τυπικό μενού περιβάλλοντος επιφάνειας εργασίας. Επιπλέον, το CustomMenu υποστηρίζει τόσο απόλυτη όσο και σχετική διαδρομή προς αρχεία και φακέλους και αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε και με μονάδες USB.

Αν στο μενού σας βάλετε ένα φάκελο όταν θα κάνετε κλικ σε αυτό θα ανοίξει στην Εξερεύνηση των Windows ή σε οποιοδήποτε άλλο λογισμικό εξερεύνησης αρχείων που μπορεί να χρησιμοποιείτε. Κάνοντας κλικ σε ένα αρχείο θα εκκινηθεί αυτό το αρχείο με τον ίδιο τρόπο όπως αν το είχατε κάνει στον εξερευνητή αρχείων σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε στοιχεία μενού για πολλές ενσωματωμένες εφαρμογές και εντολές των Windows. Επίσης μπορείτε να προσαρμόσετε τα εικονίδια που θα χρησιμοποιούνται για οποιοδήποτε αντικείμενο (αρχείο / φάκελος / μικροεφαρμογή κ.λπ.).

Κάθε φορά που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανονικό μενού επιφάνειας εργασίας των Windows, κρατήστε πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας.

Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική στο προεπιλεγμένο μενού επιφάνειας εργασίας των Windows και παρέχει εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, φακέλους, ρυθμίσεις Windows, μικροεφαρμογές των Windows και άλλα στη διάθεσή σας κάνοντας απλώς δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

CustonMenu,Windows

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).