Η GoDaddy αγοράζει την Sucuri

Η GoDaddy κατάφερε να συνάψει μια συμφωνία για την αγορά της Sucuri, μια εταιρεία παροχής προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας για . Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν αποκαλύφθηκαν.

Η Sucuri είναι μια πλατφόρμα ασφαλείας που προσφέρει μια σουίτα εργαλείων ασφαλείας για την προστασία ιστοσελίδων από τις αναδυόμενες ηλεκτρονικές απειλές. Η σουίτα εργαλείων της Sucuri παρέχει στους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων τη λύση που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στα hacks όταν αυτά συμβαίνουν, και επιδιορθώνει τρωτά .GoDaddy Sucuri

Η εταιρεία παρέχει ένα -in για την πλατφόρμα του , και συμμετέχει ενεργά στην προώθηση της ευαισθητοποίησης σε θέματα ασφάλειας και διαχείρισης ιστοσελίδων του WordPress.

“Η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών μας δεν είναι ειδικοί στην ασφάλεια ιστοσελίδων, ούτε θα πρέπει να πρέπει να είναι να εξασφαλίσουν τις ιστοσελίδες τους», δήλωσε ο Kevin Doerr, Senior Vice President και General Manager of , της GoDaddy..

“Με την Sucuri στην GoDaddy θα προωθήσουμε την ψηφιακή ασφάλεια στους πελάτες μας, καθιστώντας τη εύκολη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Sucuri για την από κοινού ανάπτυξη προϊόντων που προωθούν λύσεις ασφάλειας.”

Η ομάδα της Sucuri αποτελείται από προγραμματιστές, αναλυτές και επικεντρωμένους σε διαφορετικά είδη επιθέσεων. Αυτή η προσέγγιση δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης ενός συστήματος που παρέχει απρόσκοπτη ροή των πληροφοριών μεταξύ των εσωτερικών ομάδων και της μεγαλύτερης online κοινότητας. Αυτή η διαδικασία είναι το κλειδί για την εξέλιξη του προϊόντος της Sucuri και την ικανότητά της να μένει μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές.

«Από την ίδρυσή μας, είχαμε πάντα ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν της προστασίας των ιστοσελίδες των πελατών μας. Το επιτυγχάνουμε με δύο πολύ απλές προσεγγίσεις: αναπτύσσοντας εφαρμογές που προσφέρουν αξία και είναι μπροστά από τις αναδυόμενες απειλές”, δήλωσε ο ιδρυτής της Sucuri Daniel Cid.

“Τώρα έχουμε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε αυτή την ίδια φιλοσοφία σε εκατομμύρια ιστοσελίδες. Από τις συνομιλίες μας με την GoDaddy έγινε σαφές ότι μοιραζόμαστε την ίδια πελατοκεντρική φιλοσοφία και έχουμε σαν πρώτη δέσμευση να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να είναι ασφαλείς στο διαδίκτυο.”

“Η Sucuri θα συνεχίσει να προσφέρει εξαιρετικά και υπηρεσίες στους πελάτες μας, όπως κάνουμε πάντα”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sucuri Tony Perez.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best stories straight into your inbox!

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).