Allo από την Google: τέρμα από το Μάρτιο του 2019

Η Google επιβεβαίωσε ότι σταματάει την εφαρμογή smart messaging Allo για να εστιάσει περισσότερο στην εφαρμογή Messages.

Η εφαρμογή Allo θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι τον Μάρτιο του 2019, και θα δίνει στους χρήστες την επιλογή να εξάγουν το ιστορικό συνομιλιών τους στην εφαρμογή Messages.Allo

“Νωρίτερα φέτος, σταματήσαμε να επενδύουμε στην Allo και φέραμε μερικά από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά της – όπως το Smart Reply, τα GIF και την υποστήριξη desktop – στην εφαρμογή Messages” δήλωσε ο Matt Klainer, VP of Consumer Communications Products της Google σε μια δημοσίευση.

Μάθαμε πολλά από την Allo, και ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση λειτουργιών της μηχανικής μάθησης , όπως την χρήση του Google Assistant στα μηνύματα”, πρόσθεσε, αναφέροντας ότι θα ενσωματωθούν περισσότερες δυνατότητες μηχανικής μάθησης στην εφαρμογή βίντεο της Google Duo.

Σύμφωνα με τον Klainer, είναι όλα μέρος της εστίασης της Google για “μια απλούστερη εμπειρία επικοινωνίας”.

Θέλουμε κάθε συσκευή Android να έχει μια πολύ καλή προεπιλεγμένη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Έχουμε συνεργαστεί στενά με τη βιομηχανία των κινητών τηλεφώνων για την αναβάθμιση του SMS έτσι ώστε οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο να μπορούν πιο εύκολα να απολαμβάνουν συνομιλίες ομάδας, να μοιράζονται φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και να λαμβάνουν αποδεικτικά παράδοσης σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

Πρόσθεσε ότι περισσότερα από 175 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή Messages σε κινητά τηλέφωνα Android κάθε μήνα χάρη στις συνεργασίες της Google με 40 παρόχους κινητής και κατασκευαστές συσκευών.

  Kali Linux 2022.3 μόλις κυκλοφόρησε

Ο Klainer ανακοίνωσε επίσης σχέδια της εταιρείας να επιτρέψει στους χρήστες του προγράμματος συνομιλίας Hangouts να προσθέσουν άτομα εκτός του οργανισμού τους σε μια συνομιλία. Για παράδειγμα πελάτες, προμηθευτές και συνεργάτες.

“Με την επανεστίαση στην εφαρμογή Messages, και την Duo για τους καταναλωτές και το Hangouts Chat και το Hangouts Meet για τις ομαδικές συνομιλίες, επικεντρωνόμαστε στην παροχή μιας απλούστερης και πιο ενοποιημένης επικοινωνίας”, κατέληξε.

Η Allo είχε ανακοινωθεί τον Μάιο του 2016, και η Google άρχισε να αναπτύσσει την υπηρεσία έξυπνων μηνυμάτων τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Η Allo ήταν η πρώτη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Google που διέθετε προτεινόμενες “έξυπνες” απαντήσεις που μαθαίνουν με την πάροδο του χρόνου από τη συμπεριφορά των χρηστών. Υποστήριζε αποστολή emojis, φωτογραφιών και σκαριφημάτων, καθώς επίσης και τυπικά μηνύματα κειμένου σε συσκευές Android και iOS.

________________

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


4  +  1  =