Το Google Earth λειτουργεί πλέον σε όλους τους browsers

Το λειτουργεί πλέον σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού εκτός από το . Δηλαδή, λειτουργεί σε Firefox, , Vivaldi και Opera.

Earth

Μια σύντομη ιστορία του Google Earth: Το 2004, η Google εξαγόρασε μια εταιρεία που ονομάζεται Keyhole. Ένα από τα προϊόντα της εταιρείας, που ονομαζόταν Keyhole Viewer, εμφάνιζε δεδομένα χαρτογράφησης για την Γη. Η Google εγκαινίασε το Google Εarth το 2005 και στη συνέχεια ξεκίνησε να χαρτογραφεί ολόκληρο τον κόσμο.

Το 2017, η Google παρουσίασε μια νέα έκδοση του Google Εarth. Αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στο Chrome και το Android, με την υπόσχεση να το φέρει σε άλλα προγράμματα περιήγησης στο Web στο μέλλον. Μετά από τρία χρόνια (μόνο), το Google Earth είναι τελικά διαθέσιμο για άλλα προγράμματα περιήγησης εκτός από το Chrome. Αυτό συνέβηκε χάρη στην εν του Google από Native Client (NaCl) σε WebAssembly (Wasm).

Υπάρχει ακόμα ένας που δε είναι προσβάσιμο το Google Earth, Είναι ο για τον οποίο η Google έχει δεσμευτεί να κάνει το Google Εarth να εργάζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους browsers και αυτή η υπόσχεση περιλαμβάνει και το Apple Safari.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


21  +    =  27