Το Google Earth λειτουργεί πλέον σε όλους τους browsers


Το Google Earth λειτουργεί πλέον σε όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού εκτός από το Chrome. Δηλαδή, λειτουργεί σε Firefox, Edge, Vivaldi και Opera.

Earth

Μια σύντομη ιστορία του Google Earth: Το 2004, η Google εξαγόρασε μια εταιρεία που ονομάζεται Keyhole. Ένα από τα προϊόντα της εταιρείας, που ονομαζόταν Keyhole Viewer, εμφάνιζε δεδομένα χαρτογράφησης για την Γη. Η Google εγκαινίασε το Google Εarth το 2005 και στη συνέχεια ξεκίνησε να χαρτογραφεί ολόκληρο τον κόσμο.

Το 2017, η Google παρουσίασε μια νέα έκδοση του Google Εarth. Αυτή ήταν διαθέσιμη μόνο στο Chrome και το Android, με την υπόσχεση να το φέρει σε άλλα προγράμματα περιήγησης στο Web στο μέλλον. Μετά από τρία χρόνια (μόνο), το Google Earth είναι τελικά διαθέσιμο για άλλα προγράμματα περιήγησης εκτός από το Chrome. Αυτό συνέβηκε χάρη στην εναλλαγή του Google από Native Client (NaCl) σε WebAssembly (Wasm).

Υπάρχει ακόμα ένας browser που δε είναι προσβάσιμο το Google Earth, Είναι ο Safari για τον οποίο η Google έχει δεσμευτεί να κάνει το Google Εarth να εργάζεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους browsers και αυτή η υπόσχεση περιλαμβάνει και το Apple Safari.

 


 

Εγγραφή στο Ιστολόγιο μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.