Το Google Lens διαγνώσκει δερματικές παθήσεις

Το Google Lens μπορεί να αναζητήσει και να σας υποδείξει την δερματική πάθηση που πιθανά πάσχετε, απλά με μία φωτογραφία του δέρματός σας.

Google,Lens

Αν αποκτήσατε ένα μυστηριώδες εξάνθημα ή μία περίεργη ελιά στο δέρμα σας το Google Lens μπορεί να αναζητήσει για εσάς στο δια αντίστοιχες δερματικές παθήσεις και καταστάσεις, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της αναγνώρισης εικόνας.

Τι είναι το Google Lens
Google,Lens

Για όσους δεν το γνωρίζουν το Google Lens είναι μία εφαρμογή της Google για κινητά Android και iOS, που μέσω μίας φωτογραφίας μπορεί να πραγματοποιεί διάφορες χρήσιμες εργασίες.

Όπως να σας μεταφράσει online μία πινακίδα ή ένα μενού εστιατορίου που αναγράφεται με ξένη γλώσσα ή και τα γράμματα των γιατρών (!), ή να προτείνει για αγορά παρόμοια αντικείμενα με αυτό που του δείχνετε από κάποια βιτρίνα καταστήματος, ή να αντιγράψετε ένα κείμενο με την χρήση OCR ή να σας δώσει λεπτομέρειες για ένα κτίριο ή μουσείο κλπ.

Το Google Lens μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση μαθηματικών προβλημάτων, παρέχοντας λύσεις και εξηγήσεις βήμα προς βήμα.

Ουσιαστικά το Google Lens είναι μια τεχνολογία αναγνώρισης εικόνας που αναπτύχθηκε από την Google που χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης (AI) για την ανάλυση και την κατανόηση οπτικών πληροφοριών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την του Google Lens για ιατρικούς σκοπούς
Google,Lens

Η χρήση του Google Lens για την αναζήτηση δερματικών παθήσεων είναι μια εύκολη διαδικασία. Καταρχήν κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο.

Βήμα 1 : Ανοίξτε την εφαρμογή Google Lens στην κινητή συσκευή σας

Βήμα 2 : Ρολλάρετε τις που σας δίνει και επιλέξτε την “Αναζήτηση”. Οι συνολικές επιλογές σας είναι : Μετάφραση, Κείμενο, Αναζήτηση, Εργασία για το σπίτι, Αγορές, Μέρη, Δείπνο.

Βήμα 3 : Αν δεν έχετε έτοιμη φωτογραφία να του δώσετε τότε πατήστε το “Αναζητήστε με την κάμερά σας”.

Βήμα 4 : Κεντράρετε στο τετράγωνο το σημείο του δέρματός σας που σας απασχολεί και κάντε κλικ στο φακό ώστε να βγάλετε μία φωτογραφία αυτού. Φροντίστε να είναι καθαρή ως προς το νετάρισμα.

Βήμα 5 : Αμέσως μόλις τραβήξετε την φωτογραφία το Google Lens θα σας δείξει από κάτω τις “Οπτικές αντιστοιχίσεις” με την δική σας φωτογραφία. Αν η φωτογραφία σας είναι ξεκάθαρη τότε θα δείτε αντίστοιχες φωτογραφίες με δερματικές παθήσεις τις οποίες μπορείτε να κάνετε κύλιση στα αποτελέσματα και να πατήστε και να επισκεφτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες για πληροφορίες.

Εφαρμογές όπως το Google Lens συνεχίζουν να αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο γύρω μας. Με την τελευταία της ενημέρωση που επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν δερματικές παθήσεις.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Google,Lens

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).