Τα domains .how είναι εδώ από την GoogleΤο Διαδίκτυο έχει δώσει το πράσινο φως για την κυκλοφορία κάθε λογής domain name. Καταλήξεις όπως τις news, biz, tech, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε έχει αρχίσει να κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια.
how google
Έτσι η Google εκμεταλλευόμενη το γεγονός κατάφερε να αποκτήσει τις καταλήξεις .HOW για όλους αυτούς που έχουν τις γνώσεις και θέλουν να τις μοιραστούν με το ευρύ κοινό.

Τα νέα domains names ή για να το θέσουμε καλύτερα, οι νέες καταλήξεις για domain names είναι από σήμερα διαθέσιμο μέσω του Μητρώου της Google.

Η ιδέα είναι ότι με την τοποθέτηση αυτών των εκπαιδευτικών καταλήξεων στο πλαίσιο μιας ενιαίας ιστοσελίδας, οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν πολύ γρήγορα ιστοσελίδες που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

Για παράδειγμα το iguru.how θα μπορούσε κάλλιστα να ενσωματωθεί στο iguru.gr, σαν ένα domain που προσφέρει μόνο tutorials (οδηγούς how to)

Εάν ενδιαφέρεστε για τα νέα domains και θέλετε να καταχωρήσετε κάποιο πριν το πάρει άλλος, θα τα βρείτε στην σελίδα Get.how

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news