Το Huawei Road Show ξανά στην Ελλάδα, από 28-30 Απριλίου 2014

Το επισκέφτηκε για ακόμη μια φορά την Αθήνα και στάθμευσε στο parking του ΟΑΚΑ, από τις Απριλίου , δίνοντας την δυνατότητα σε πελάτες, συνεργάτες και δημοσιογράφους να γνωρίσουν από κοντά τα νέα προϊόντα της Huawei και να ενημερωθούν από την καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ICT.

Huawei Road Show

To Huawei Road Show είναι το φορτηγό επίδειξης της Huawei που κάθε χρόνο κάνει τον γύρο της Ευρώπης εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα συστήματα και τεχνολογία αιχμής. Η αποστολή του είναι να συστήσει στο ευρύ κοινό τις εκάστοτε καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών. Φέτος το φορτηγό επίδειξης της Huawei έφερε όλα τα νέα επιτεύγματα της εταιρείας στον τομέα των υπερ-ευρυζωνικών και κινητών δικτύων ιδίως του 4G LTE, καθώς και τα τελευταία smartphones που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

HUAWEI - TRUCK ROAD SHOW 2014 - 3

Ο Country Manager της Huawei, κος Jeffrey Zhou Jun, δήλωσε σχετικά: «Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους συνεργάτες αλλά και τους πελάτες μας και να ανταλλάξουμε αμοιβαίους προβληματισμούς και ιδέες σχετικά με την συνδεσιμότητα μεταξύ των ανθρώπων. Στόχος μας στην Huawei είναι να δημιουργήσουμε έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, ωθώντας την καινοτομία και επιταχύνοντας την εξέλιξη των τεχνολογιών. Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή του φετινού Huawei Road Show είναι μεγάλης σημασίας για εμάς, καθώς μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας».

  Διαρροή από μικρομετεωροειδή στον Soyuz MS-22

HUAWEI - TRUCK ROAD SHOW 2014 - 2

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).