Ειδοποιήσεις από το Instagram αν κάποιος φωτογραφίζει τα μηνύματά σας

Το φαίνεται ότι αντέγραψε ένα ασφαλείας του , κάτι που θα συμβάλει στην προστασία της ιδιωτικής σας ζωής. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί αν κάποιος παίρνει ένα των προσωρινών προσωπικών σας μηνυμάτων.

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram φέρεται να λειτουργεί μόνο για τα νέα προσωρινά άμεσα μηνύματα που έρχονται με την τελευταία μεγάλη ενημέρωση της εφαρμογής.instagram

Αν και είναι ένα απλό copy-paste από το Snapchat, το νέο χαρακτηριστικό είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη. Ο λόγος που έρχεται στα προσωρινά άμεσα μηνύματα είναι αυτονόητος. Αυτοί που στέλνουν τέτοια μηνύματα θέλουν να τα κρατήσουν ιδιωτικά. για αυτό είναι και προσωρινά.

https://.com/travlim/status/801725358433148928

Φυσικά, αυτό δεν θα σταματήσει κάποιον που επιχειρεί να πάρει ένα screenshot από άλλη , όπως ας πούμε μια φωτογραφική μηχανή, αλλά είναι τουλάχιστον ένα αποτρεπτικό μέσο για αυτούς που τους μπαίνει η ιδέα και έχουν μόνο την κινητή τους συσκευή.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν αυτή η θα γίνει διαθέσιμη σε όλους, ή μόνο για τους χρήστες του iOS, που όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή υπάρχουν ορισμένοι που πραγματοποιούν δοκιμές.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).