Οι καλύτερες δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές για κολάζ

Μαζέψαμε και σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες δωρεάν, διαδικτυακές για να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών.

collage,photo,κολάζ,φωτογραφία,Befunky,Canva,Fotor,Photocollage,Fotojet,Adobe,Express,Picsart

Η τοποθέτηση φωτογραφιών σε ένα κολάζ είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να συνδυάσετε με αισθητική τις φωτογραφίες σας. Και επειδή οι φωτογραφίες στην εποχή μας είναι ψηφιακές και όχι τυπωμένες σε χαρτί, δείτε τους καλύτερους και προπάντων δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους για να δημιουργήσετε ένα κολάζ.

Η είναι πολύ εύκολη. Κάτι σαν να τις είχατε όλες τυπωμένες και τις συνδυάζατε επάνω σε ένα μεγάλο τραπέζι!

Αν λοιπόν αισθάνεστε δημιουργικοί και θέλετε να φτιάξετε μία όμορφη συλλογή από τις διακοπές σας τα Χριστούγεννα, ή του καλοκαιριού, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα κολάζ φωτογραφιών.

Φυσικά υπάρχουν ένα σωρό τέτοια προγράμματα για κινητά τηλέφωνα, αλλά η μεγάλη οθόνη ενός desktop υπολογιστή θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Και δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια . Δοκιμάστε απλά ένα από τις παρακάτω δωρεάν διαδικτυακές εφαρμογές κατασκευής κολάζ φωτογραφιών για να δημιουργήσετε, να αποθηκεύσετε και ακόμη και να μοιραστείτε τις δημιουργίες σας.

BeFunky

befunky
Το είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση του και κάνει τη του κολάζ φωτογραφιών σας διασκεδαστική. Αρχικά, μπορείτε να περιηγηθείτε στις έτοιμες διατάξεις και πλέγματα των φωτογραφιών, που περιέχουν και πολλές επιλογές για αναδιπλώσεις φωτογραφιών, εξώφυλλα Facebook, εικόνες , κλπ.

Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα όμορφο μοτίβο φόντου. Βάλτε σαν φόντο ένα πουά, ή γεμίστε το με κάτι σαν ύφασμα ή κάντε το σαν μωσαϊκό.

Αν θελήσετε να προσθέσετε και κάτι αστείο στο κολάζ σας, το BeFunky έχει έτοιμες εικόνες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτές μάλιστα κατηγοριοποιούνται σε θέματα, όπως διακοπές, εποχές και αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσεγμένα αυτοκόλλητα και συννεφάκια ομιλίας με διάφορα στυλ κειμένου.

Όταν ολοκληρώσετε το κολάζ σας, έχετε την δυνατότητα να το αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας, στο λογαριασμό BeFunky, στο Facebook, στο Google Drive ή στο Dropbox. Μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε σε διάσημους ιστότοπους όπως το Twitter και το Pinterest.

Το BeFunky διαθέτει πρόσθετες λειτουργίες όπως ευχετήριες κάρτες, προσκλητήρια εκδηλώσεων και πρότυπα για μικρές επιχειρήσεις. Τέλος διαθέτει και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών.

Δεν χρειάζεται να κάνετε εγγραφή για να δουλέψετε με το BeFunky. Για αρκετές όμως δυνατότητες του BeFunky απαιτείται να έχετε ένα λογαριασμό Plus ο οποίος είναι επί .

Canva

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Canva και να πιστεύετε ότι είναι ένα πρόγραμμα κυρίως για επαγγελματικά γραφήματα, φυλλάδια, banner ιστοτόπων κλπ. Αν και είναι καταπληκτικό για αυτές τις καταστάσεις, είναι επίσης μία εξαιρετική διαδικτυακή εφαρμογή κατασκευής κολάζ φωτογραφιών.

Ξεκινήστε επιλέγοντας από μία από τις πολλές διατάξεις ή πλέγματα. Στη συνέχεια, όπως το BeFunky, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομψό φόντο όπως ένα μοτίβο, χρώμα ή εικόνα.

Έχει πολλές δωρεάν δυνατότητες, σε σχέση με το BeFuncy, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Το Canva παρέχει επίσης στοιχεία όπως δωρεάν φωτογραφίες, σχήματα, εικονίδια και εικόνες που μπορείτε να προσθέσετε στο κολάζ σας.

Όταν είστε ευχαριστημένοι με τη δημιουργία σας, μπορείτε να το κατεβάσετε ως αρχείο εικόνας ή PDF. Ή μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως μέσω email, στο Facebook και στο Twitter ή να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο για να το μοιραστείτε μόνοι σας, όπου θέλετε.

Το ωραίο με το Canva είναι ότι με έναν δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα σχέδιά σας και να επιστρέψετε για να τα τροποποιήσετε αργότερα, αν θέλετε.

Fotor

fotor
Το Fotor είναι ένα άλλο καταπληκτικό μέρος για να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κολάζ φωτογραφιών στο διαδίκτυο. Απλώς εισάγετε τις φωτογραφίες σας και στη συνέχεια σύρετέ τις στα σημεία που θέλετε σε μία από τις διατάξεις που προσφέρει το πρόγραμμα. Μπορείτε να εφαρμόσετε εφέ φωτισμού, να περιστρέψετε και να μεγεθύνετε τις φωτογραφίες σας.

Όπως και οι άλλοι ιστότοποι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα φόντου, μοτίβο ή εικόνα. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή να προσθέσετε ένα όμορφο αυτοκόλλητο.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το κολάζ σας ως εικόνα ή PDF. Εναλλακτικά, μπορείτε να το μοιραστείτε άμεσα ή να το ανεβάσετε στο Fotor Cloud. Το Fotor έχει μια εύχρηστη διεπαφή και προσφέρει επίσης σχέδια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και banner μαζί με εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Και σε αυτό το πρόγραμμα, όπως και στο Canva, θα πρέπει να κάνετε εγγραφή για να ανεβάσετε φωτογραφίες αλλά και για κατεβάσετε τις δημιουργίες σας.

PhotoCollage

photocollage
Εάν θέλετε να έχετε την επιλογή να μην χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο αλλά να δημιουργήσετε το δικό σας κολάζ εικόνων από την αρχή, ρίξτε μια ματιά στο PhotoCollage.

Ξεκινάτε με έναν εντελώς κενό καμβά που σας επιτρέπει να μετακινήσετε, να αλλάξετε το μέγεθος, να περιστρέψετε και να τακτοποιήσετε τις φωτογραφίες σας όπως θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία για μεγέθυνση, αντιγραφή και μεταφορά των εικόνων σας προς τα εμπρός ή προς τα πίσω.

Όταν ξεκινάτε, μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία μεγεθών καμβά για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ένα προσαρμοσμένο μέγεθος. Μπορείτε να ορίσετε ένα χρώμα φόντου, να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη εικόνα ή να ανεβάσετε τη δική σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Template (Πρότυπο) για να προβάλετε διατάξεις και πρότυπα με θέμα τις διακοπές. Πατήστε το κουμπί Add images (Προσθήκη εικόνων) για να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας και χρησιμοποιήστε το κουμπί Swap (Εναλλαγή) για να τις αλλάξετε εύκολα.

Όταν τελειώσετε, μπορείτε να αποθηκεύσετε το κολάζ φωτογραφιών σας ως εικόνα, PDF ή εικόνα υψηλής ανάλυσης. Μοιραστείτε απευθείας στο Facebook, το Twitter ή το Google+ ή πάρτε έναν σύνδεσμο για να το μοιραστείτε μόνοι σας. Το PhotoCollage προσφέρει επίσης μια επιλογή να παραγγείλετε μια εκτύπωση της δημιουργίας σας σε διάφορα μεγέθη και τιμές.

Ο ιστότοπος είναι απλός στη χρήση και κάνει τη δημιουργία κολάζ τόσο παιχνιδάκι όσο και τη χρήση εφαρμογών κολάζ φωτογραφιών για Android και iOS. Δεν απαιτεί καμία εγγραφή ούτε για να ανεβάσετε εικόνες αλλά ούτε και να κατεβάσετε την δημιουργία σας.

FotoJet

fotojet
Με έτοιμα πρότυπα από μοντέρνα και καλλιτεχνικά έως κλασικά, το FotoJet είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή, όταν αναζητάτε έναν δωρεάν διαδικτυακό κολάζ φωτογραφιών.

Μπορείτε να βάλετε τις φωτογραφίες μέσα σε τρισδιάστατες καρδιές ή να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο για ένα γιορτινό δείπνο. Απλώς ανεβάστε τις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σας ή εισαγάγετε τις από το Facebook για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, σύρετε τις φωτογραφίες σας στο πλέγμα στα σημεία που θέλετε.

Μπορείτε να περιστρέψετε, να αναστρέψετε, να περικόψετε ή να προσθέσετε ένα προσεγμένο εφέ με μεμονωμένες ρυθμίσεις, όπως αδιαφάνεια, φωτεινότητα και αντίθεση.

Αποθηκεύστε το κολάζ σας ως JPG ή PDF ή μοιραστείτε το αμέσως στο Facebook, το Twitter, το Pinterest ή το Tumblr. Το FotoJet παρέχει επίσης εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών και σχέδια, όπως αφίσες, προσ και ειδικά σχέδια για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν απαιτεί εγγραφή για να ανεβάσετε φωτογραφίες και χωρίς πληρωμή μπορείτε να κατεβάσετε μέχρι την ανάλυση 1753χ1239px. Ορισμένα templates απαιτούν πληρωμή, αλλά έχει αρκετά καλά που είναι δωρεάν.

Adobe Express

adobe express
Μια άλλη δωρεάν εφαρμογή κολάζ που μπορείτε να δείτε είναι το Express από την γνωστή σας εταιρεία Adobe.

Δυστυχώς απαιτεί εγγραφή για να ξεκινήσετε. Αν προχωρήσετε σε εγγραφή τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα μέγεθος κολαζ, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων διαστάσεων για πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες που υπάρχουν σε στοκ ή να ανεβάσετε τις δικές σας. Εάν προτιμάτε να ασχοληθείτε με αυτό αργότερα, μπορείτε να το παραλείψετε και να πάτε κατευθείαν στο πρόγραμμα επεξεργασίας.

Έχετε πολλά εργαλεία στα χέρια σας. Ορισμένες λειτουργίες είναι δωρεάν, ενώ άλλες χρειάζονται συνδρομή για ξεκλείδωμα. Ακόμα κι έτσι, μπορείτε να αλλάξετε την θέση και το φόντο των φωτογραφιών σας, να επεξεργαστείτε το κείμενο, να προσθέσετε εικονίδια και λογότυπα και, στη συνέχεια, είτε να κατεβάσετε είτε να μοιραστείτε το κολάζ σας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δημιουργία σας σε μορφή PNG, JPG και PDF. Η κοινή χρήση περιλαμβάνει τη δημοσίευση, την αποστολή του κολάζ στο Google Drive, την προσφορά του ως πρότυπο και την πρόσκληση ατόμων να το δουλέψουν μαζί σας.

Picsart

picsart
Ένας ακόμη κατασκευαστής κολάζ που βασίζεται στο διαδίκτυο που αξίζει να εξερευνήσετε. Το Picsart θα σας θυμίσει το Fotor αφού η ιστοσελίδα τους είναι παρόμοια.

Μπορείτε να μεταβείτε κατευθείαν στο πρόγραμμα επεξεργασίας και να αρχίσετε να συναρμολογείτε το κολάζ σας. Έχετε πολλές δωρεάν επιλογές, αλλά ορισμένα στοιχεία είναι διαθέσιμα μόνο με έναν premium λογαριασμό.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του προγράμματος επεξεργασίας κολάζ Picsart είναι το εύρος των διαστάσεων. Εκτός από τα τυπικά μεγέθη για κάθε δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα κολάζ φωτογραφιών για ένα t-shirt, εξώφυλλο άλμπουμ ή επικεφαλίδα email.

Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε στοιχείο του κολάζ σας με πολλούς ωραίους τρόπους, όπως φίλτρα και αυτοκόλλητα.

Όσον αφορά την εξαγωγή του ολοκληρωμένου έργου σας, η δωρεάν έκδοση επιτρέπει λήψη JPG έως 2160 x 2160 pixel, καθώς και την κοινή χρήση του στο Picsart ως ή αυτοκόλλητο. Ένας λογαριασμός premium προσφέρει περισσότερες μορφές και μεγαλύτερα μεγέθη.

Ποιο δωρεάν διαδικτυακό κολάζ φωτογραφιών χρησιμοποιείτε;
Αυτοί οι ιστότοποι προσφέρουν ωραία χαρακτηριστικά και ευκολία στη χρήση για τη δημιουργία κολάζ φωτογραφιών στο διαδίκτυο δωρεάν.

Ένα κολάζ με το προσωπικό σας γούστο και τις δικές σας φωτογραφίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κάνετε ένα υπέροχο σε κάποιον ξεχωριστό άνθρωπο, να αποθηκεύσετε μια ανάμνηση για τον εαυτό σας ή να διασκεδάσετε με έναν φίλο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

collage,photo,κολάζ,φωτογραφία,Befunky,Canva,Fotor,Photocollage,Fotojet,Adobe,Express,Picsart

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).