Η TeamViewer ανακοινώνει την ενσωμάτωσή της στο Slack

Η TeamViewer, o πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε μια νέα ενσωμάτωση στο Slack, την κορυφαία πλατφόρμα συνεργασίας για την εργασία. Επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν απομακρυσμένη πρόσβαση με και συνεδρίες υποστήριξης AR μέσα από το περιβάλλον του .

“Η απομακρυσμένη εργασία έχει επηρεάσει τις προϋποθέσεις για συνεργασία και υποστήριξη”, λέει ο Alfredo Patron, Executive Vice President Business Development της TeamViewer. slack teamviewer

“Το Slack έχει θέσει ένα νέο πρότυπο στην ευέλικτη ομαδική συνεργασία μέσα στα τελευταία χρόνια και χρησιμοποιείται από μεγάλες εταιρείες καθώς και κοινότητες. Η ενσωμάτωση απομακρυσμένης πρόσβασης και υποστήριξης AR της TeamViewer θα δώσει στους πελάτες μας ακόμη περισσότερες επιλογές αλληλεπίδρασης και θα αυξήσει την παραγωγικότητα ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή τη συσκευή”.

Το Slack ήδη περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων και δυνατοτήτων για τις απομακρυσμένες ομάδες και την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τώρα οι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ολοκληρωμένη ενοποίηση της TeamViewer με το Slack περιβάλλον τους, κατεβάζοντας την εφαρμογή TeamViewer από τον κατάλογο εφαρμογών του Slack.

  MX Linux 21.2 η καλύτερη επιλογή αν σκοπεύετε να αλλάξετε από Windows

Με τη νέα ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται προσκλήσεις συνεδριών για απομακρυσμένο έλεγχο ή AR συνδέσεις σε συσκευές κινητών τηλεφώνων απευθείας στα direct messages ή σε ομαδικά κανάλια μέσα στο Slack προκειμένου να συνεργάζονται και να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Η προσθήκη των AR συνδέσεων είναι ιδιαίτερα πολύτιμη όταν απαιτούνται εργασίες φυσικής παρουσίας. Επιτρέπει στους εργαζόμενους να συνεργάζονται σε μια βάση “Δείτε αυτό που Βλέπω” με μια κοινή ροή βίντεο. Εκτός από μια σύνδεση ήχου, οι ειδικοί που συνδέονται εξ αποστάσεως μπορούν «εικονικά» να δείχνουν και να σχεδιάζουν το οπτικό πεδίο των συναδέλφων τους για να αναδείξουν λεπτομερώς τι πρέπει να κάνουν, καθώς και να μοιράζονται αρχεία ή να χρησιμοποιούν τη λειτουργία συνομιλίας.

Η ενοποίηση βασίζεται σε μια webfirst προσέγγιση αναγνώσιμη σε κάθε συσκευή, με σκοπό να βελτιώσει περαιτέρω την προσβασιμότητα και την ολοκληρωμένη αλληλεπίδραση. Ο ειδικός που βοηθά εξ αποστάσεως δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να παρέχει άμεση απομακρυσμένη πρόσβαση και υποστήριξη βάσει AR.

  Ubuntu 22.10 Kinetic Kudu όλα τα επίσημα flavors

Για την αξιοποίηση αυτής της ενοποίησης, οι οργανισμοί θα χρειαστούν άδεια Slack και συμβατή συνδρομή TeamViewer.

Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο https://www.teamviewer.com/en/integrations/slack/.

slack,teamviewer

Written by newsbot

Αν και τα δελτία τύπου θα είναι από πολύ επιλεγμένα έως και σπάνια, είπα να περάσω ... γιατί καμιά φορά κρύβονται οι συντάκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


7  +    =  15