Ξεκίνησε η διάθεση της πρώτης ενημέρωσης Moment για τα Windows 11

Η ανακοίνωσε επίσημα την πρώτη ενημέρωση Moment για τα Windows 11 η οποία περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές.

windows 11

Οι περιοδικές ενημερώσεις Moment για τα Windows 11 είχαν ανακοινωθεί από την εταιρεία από την έκδοση της 22H2, και όπως είχε πει θα αφορούσαν νέα χαρακτηριστικά των Windows 11.

Αυτά τα χαρακτηριστικά με την πρώτη έκδοση moment εστιάζουν στα:

  • Δημιουργία tabs στον File
  • Εμφάνιση όλων των ανοικτών εφαρμογών στην γραμμή εργασιών
  • Προτεινόμενες ενέργειες
  • Νέα εφαρμογή φωτογραφιών
  • Πρόσβαση στο Amazon store

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω;
1 . O File Explorer θα αποκτήσει tabs, και δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε δύο παράθυρα για να μεταφέρετε αρχεία και φακέλους. Δεν έχει την οπτική των διπλών παραθύρων του Total Commander αλλά είναι ένα μεγάλο βήμα μετά από χρόνια αδράνειας.
2 . Θα μπορείτε να βλέπετε όλες τις ανοικτές εφαρμογές που τρέχουν ως εικονίδια στην γραμμή εργασιών. Ο αριθμός τους μέχρι στιγμής είχε περιορισμό αλλά αυτό καταργείται.
3 . Η “προτεινόμενες ενέργειες” προτείνουν στους αυτό που μπορεί να θέλουν να κάνουν. Παράδειγμα, αν μαρκάρετε ένα τηλεφωνικό αριθμό σας προτείνει να τον καλέστε, ή αν μαρκάρετε μία ημερομηνία προτείνει να την ενσωματώσετε στο ημερολόγιο σας ως κάποιο γεγονός, κλπ.
4 . Η νέα εφαρμογή φωτογραφιών πέρα της αλλαγής στην εμφάνισή της θα σας διευκολύνει στην οργάνωση των φωτογραφιών σας κατευθείαν από το κινητό σας τηλέφωνο.
5 . Αποκτάτε πρόσβαση στο Amazon app store, ένα διαδικτυακό κατάστημα με εφαρμογές για Android που θα παίζουν στα Windows 11. Έχει πάνω από 50.000 εφαρμογές και παιχνίδια και προς το παρόν είναι στις χώρες ΗΠΑ, Ιαπωνία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, και Καναδά.

Τα νέα καλούδια βελτιώνουν περαιτέρω την εμπειρία με τα Windows 11, καθιστώντας το επομένως ακόμα πιο προηγμένο και ανοίγουν την ψαλίδα διαφοροποίησης με τα Windopws 10.

Η κυκλοφορία της ενημέρωσης Moment 1 για τα Windows 11 έχει ήδη ξεκινήσει. Η νέα ενημέρωση κυκλοφορεί ως προαιρετικό πακέτο μέσω του Windows και θα ξεκινήσει για όλες τις συσκευές τον επόμενο μήνα, ως μέρος του κύκλου Patch Tuesday.

Περιττό να πούμε ότι εάν θέλετε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης σήμερα, απλώς μεταβείτε στο Windows Update και ελέγξτε μη αυτόματα για ενημερώσεις. Λάβετε υπόψη ότι πρέπει να εκτελείτε ήδη το Windows 11 2022 Update.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your inbox!
Windows 11,moment,update

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).