Η Lenovo φορτώνει το Android με το Microsoft Office και το Skype

Lenovo; Η στρατηγική δεν είναι ξένη στις κατασκευάστριες εταιρείες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι προ-εγκατεστημένες εφαρμογές ή bloatware (ακόμα και αυτές ονομάζονται Office και Skype), αποδίδουν και δεν θα τις ξεφορτωθείτε τόσο εύκολα. lenovo

Μετά την τρέλα του Superfish που βρέθηκε στις της Lenοvo, αυτή τη φορά η εταιρεία αποφάσισε να εγκαταστήσει επώνυμο bloatware και συνεργάζεται με τη Microsoft.

Μετάνιωσε η Lenovo για το Superfish
Η Lenovo κέρδισε 250.000 δολάρια με την εγκατάσταση του Superfish

Ως μέρος μιας συμφωνίας που υπέγραψε με το Redmond, η Lenovo θα κυκλοφορεί μερικές από τις μελλοντικές Android συσκευές της με προ-εγκατεστημένο το Microsoft Office, το Skype, και το Onedrive.

Οι εταιρείες δεν αποκάλυψαν ποιες συσκευές θα έχουν τις εφαρμογές.

“Στη Microsoft είμαστε ενθουσιασμένοι που τα apps παραγωγικότητάς μας θα είναι προ-εγκατεστημένα στις συσκευές της Lenovo,” δήλωσε ο Nick Parker, εταιρικός αντιπρόεδρος του OEM Division της Microsoft.

“Ο των εφαρμογών της Microsoft και των Android συσκευών της  Lenοvo θα επιτρέψει στους πελάτες σε όλο τον κόσμο να είναι πιο παραγωγικοί, πιο συνδεδεμένοι για να επιτύχουν ακόμη περισσότερα.”

Από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, η Microsoft είχε υπογράψει συμβόλαια με 74 Android κατασκευαστές υπό παρόμοιους όρους, σε εταιρείες όπως τις: Samsung, ASUS, Acer και Dell.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά το σκάνδαλο του Superfish (προεγκατεστημένο adware στα Windows  που επέτρεπε επιθέσεις man-in-the-middle) η Lenοvo ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να καθαρίσει την της.

Ίσως η συγκεκριμένη με την Microsoft να αποσκοπεί σε αυτό, εκτός φυσικά τα κέρδη από την προώθηση του software του Redmond.

Όπως και να χει το bloatware θα μας περιμένει στην γωνία, με κάποιο διαφορετικό brand name. To αστείο είναι ότι υπάρχει κόσμος που αγοράζει Android γιατί δεν θέλει να χρησιμοποιήσει προϊόντα της Microsoft.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.081 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *