Mark Zuckerberg επιμένει ότι το Facebook είναι το θύμα

Ο κουράστηκε από τη ζημιά που προκαλούν ορισμένοι στο .

Ναι, σωστά διαβάσατε. Στην ανακοίνωση για τα κέρδη του τρίτου τριμήνου της εταιρείας του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook τα “έβαλε” με 17 ειδησεογραφικούς οργανισμούς που δημοσιεύουν εσωτερικά έγγραφα που διέρρευσαν, και είναι γνωστά σαν Facebook Papers.

Το πρόβλημα, όπως το περιέγραψε ο , δεν είναι το τι αποκαλύπτεται στα ρεπορτάζ, αλλά το κυνήγι μαγισσών των μέσων ς που στοχεύει την καλή του εταιρεία αξίας τρισεκατομμυρίων δολαρίων.
zuckerberg

“Η καλή κριτική μάς βοηθά να γίνουμε καλύτεροι”, ανέφερε ο αγανακτισμένος Zuckerberg, “αλλά η άποψή μου είναι ότι αυτό που βλέπουμε είναι μια συντονισμένη προσπάθεια επιλεκτικής χρήσης εγγράφων που διέρρευσαν για να ζωγραφίσουν μια ψευδή εικόνα της εταιρείας μας”.

Το Facebook προσπάθησε, και απέτυχε, να χρησιμοποιήσει αυτή τη γραμμή άμυνας στο παρελθόν για να δυσφημήσει τις που θεωρούσε δυσμενείς.

Όμως οι προηγούμενες αποτυχίες δεν εμπόδισαν τον Zuckerberg να δοκιμάσει ξανά την ίδια προσέγγιση. Έτσι αναφέροντας την τεράστια συνωμοσία των μέσων ς, ο Zuckerberg στράφηκε στη συνέχεια στο να συνδυάσει το γεγονός ότι το Facebook κάνει εσωτερικές έρευνες – τις έρευνες που διέρρευσε η πρώην υπάλληλος του Facebook, Frances Haugen – για τη λήψη ουσιαστικών μέτρων από τα ευρήματα των ερευνών.

“Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε μια ανοιχτή κουλτούρα όπου ενθαρρύνουμε τη συζήτηση και την στη δουλειά μας, ώστε να μπορούμε να σημειώσουμε πρόοδο σε πολλά περίπλοκα ζητήματα που δεν αφορούν μόνο εμάς”, ανέφερε. “Έχουμε κορυφαία ερευνητικά προγράμματα για να μελετήσουμε τις επιπτώσεις των προϊόντων μας και να παρέχουμε διαφάνεια στην πρόοδό μας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι γνωρίζουμε ότι οι ερευνητές που απασχολούνται από το Facebook προσπάθησαν ξανά και ξανά να πείσουν την ηγεσία του Facebook να ενεργήσει σύμφωνα με τα ευρήματά τους — συχνά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook αφιέρωσε επίσης λίγο χρόνο για να ενημερώσει όλους όσους τον ακούνε ότι αυτό το θέμα της πόλωσης δεν έχει καμία σχέση με αυτόν προσωπικά.

“Η πόλωση άρχισε να αυξάνεται στις ΗΠΑ πριν γεννηθώ”, τόνισε ο δυσαρεστημένος από τις κατηγορίες Zuckerberg.

Στο τέλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος ήθελε να καταλάβουν όλοι όσοι μισούν την εταιρεία ότι καμία συντονισμένη προσπάθεια δεν πρόκειται να τον επιβραδύνει.

“Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την υποκείμενη δυναμική των μέσων ενημέρωσης, αλλά υπάρχει μια διαφορετική περιφέρεια που υπηρετούμε, η οποία ήταν πάντα πιο σημαντική και που προσπαθώ να εστιάζω”, είπε πριν σταματήσει κάπως δραματικά, για να αναφέρει “και αυτός είναι ο κόσμος”.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Get the best viral stories straight into your !
Mark Zuckerberg,facebook,iguru

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).