Μετατρέψτε δωρεάν το site σας σε εφαρμογή Android


Το URLgApp είναι ένα δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο για τη μετατροπή οποιοδήποτε ιστότοπου σε εφαρμογή Android. Του δίνετε την url διεύθυνση ενός ιστότοπου, μαζί με κάποιες άλλες λεπτομέρειες για την εφαρμογή και στη συνέχεια δημιουργεί ένα αρχείο APK.

url app

Το URLgApp δεν φτιάχνει μόνο την Android εφαρμογή, αλλά αν σκοπεύετε να την αναπτύξετε στο Google Play Store, τότε σας βοηθάει να το κάνετε. Μπορείτε να καθορίσετε το κλειδί Google Play, το λογότυπο της εφαρμογής και το όνομα του πακέτου και, στη συνέχεια, η εφαρμογή σας θα είναι έτοιμη για δημοσίευση στο play store!.

Πρόκειται για ένα εντελώς δωρεάν εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε οποιονδήποτε ιστότοπο σε εφαρμογή Android. Δεν υπάρχει διαδικασία εγγραφής. Πρέπει απλώς να συμπληρώσετε τις τυπικές πληροφορίες που ζητάει και να περιμένετε να δημιουργήσει την εφαρμογή Android.

Η διαδικασία χρειάζεται κάποια λεπτά, γύρω στα 8 όπως αναφέρει το site, αλλά αν υπάρχουν πολλά άτομα που το χρησιμοποιούν ταυτόχρονα, τότε θα πρέπει να περιμένετε τη σειρά σας για να δρομολογήσετε την έκδοση του APK σας.

Πώς να μετατρέψετε ένα ιστότοπο σε εφαρμογή Android με το URLgApp
Μεταβείτε στην αρχική σελίδα του URLgApp και κάντε κλικ το κουμπί “Get Started”. Στην νέα σελίδα θα δείτε μερικά πεδία που πρέπει να συμπληρώσετε για να λάβετε το αντίστοιχο αρχείο APK. Το κύριο περιβάλλον χρήστη μοιάζει με αυτό.

url app 1

Τώρα, πρέπει να εισαγάγετε όλα όσα ζητά εκεί. Καθορίστε τον σύνδεσμο του ιστότοπου για τον οποίο θέλετε να αποκτήσετε την αντίστοιχη εφαρμογή Android. Μαζί με τη διεύθυνση URL, καθορίζετε ένα λογότυπο εφαρμογής και ορισμένες άλλες πληροφορίες.

Πατήστε το κουμπί “Genarate App” (Δημιουργία εφαρμογής) και, στη συνέχεια, αφήστε το να κάνει τα υπόλοιπα. Εάν είστε ο νούμερο 1 στην ουρά, τότε θα αρχίσει να δημιουργήσει την εφαρμογή σας σε λίγα λεπτά.

url app 2

Αφού ολοκληρωθεί, θα σας δώσει 3 αρχεία που θα χρειαστείτε για να αναπτύξετε την εφαρμογή σας στο Google Play Store. Εάν εκτελείτε Windows 11, τότε μπορείτε να εγκαταστήσετε το αρχείο APK στον υπολογιστή σας.

url app 4

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απλό και χρήσιμο διαδικτυακό εργαλείο για να δημιουργήσετε APK για οποιονδήποτε ιστότοπο. Είστε ελεύθεροι να το χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε και θα λειτουργήσει μια χαρά.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news