Η Microsoft κυκλοφόρησε την ένημέρωση KB5020953 για όσους έχουν πρόβλημα με το OneDrive

Η μόλις κυκλοφόρησε χειροκίνητα, την ενημέρωση για συσκευές 10 που έχουν σφάλματα με το . Την νέα ενημέρωση δεν θα την βρείτε στο Windows

blue onedrive

Χρήστες είχαν αναφέρει προβλήματα σύνδεσης με το OneDrive σε μηχανήματα Windows 10, παρόλο που αυτά είχαν εγκαταστημένες όλες τις ενημερώσεις. Το σφάλμα εστιάζει στο να είναι αδύνατη την εκκίνηση του OneDrive. Η νέα ενημέρωση KB5020953 σύμφωνα με την Microsoft επιλύει το σφάλμα OneDrive, επαναφέροντας τα πάντα στο κανονικό.

H ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν αποστέλλεται ως αυτόματη ενημέρωση μέσω του Windows Update, καθώς πρέπει να ληφθεί και να εγκατασταθεί με μη αυτόματο τρόπο από τον Κατάλογο του Microsoft Update, από εδώ.

Η KB5020953 είναι μια αθροιστική ενημέρωση, επομένως δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε καμία προηγούμενη ενημέρωση πριν την εγκαταστήσετε. Για να λάβετε το αυτόνομο πακέτο για την KB5020953, αναζητήστε την στον Κατάλογο του Microsoft Update.

Η επιδιόρθωση για όλους τους υπόλοιπους χρήστες που δεν έχουν πρόβλημα, θα συμπεριληφθεί στην επόμενη παρτίδα αθροιστικών ενημερώσεων που θα κυκλοφορήσουν για συσκευές Windows 10, ως μέρος του κύκλου Patch Tuesday του Νοεμβρίου 2022.

KB5020953,Microsoft,OneDrive,update

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  81  =  85