Η Microsoft σταματάει την υποστήριξη για το Office 2007

Η Microsoft ετοιμάζεται να σταματήσει την υποστήριξη για το Office 2007 μέσα στο επόμενο έτος. Χωρίς αμφιβολία, πολλοί χρήστες και εταιρείες θα αρχίσουν να αναζητήσουν νέο , όπως συμβαίνει κάθε φορά που η Microsoft σταματάει την υποστήριξη για κάποιο από τα προϊόντα της.

Βέβαια πάρα πολλοί εξακολουθούν να ελπίζουν ότι η Microsoft θα επεκτείνει την υποστήριξη του πέραν της ημερομηνίας που έχει ανακοινώσει, όπως συνέβη και με τα Windows XP. Προς το παρόν όμως η εταιρεία αναφέρει σε μια δήλωσή της ότι από τον Οκτώβριο του 2017 δεν θα υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης του Office 2007 και έτσι δεν θα λαμβάνει ασφαλείας.microsoft office 2007

Ο σκοπός της εταιρείας είναι προφανώς να πείσει περισσότερους χρήστες να στραφούν στο Office 365 ή σε κάποια νεότερη έκδοση της σουίτας, όπως το Office 2016.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε, είναι ότι η Microsoft δεν θα προσφέρει επιπλέον custom υποστήριξη πέρα από την προθεσμία που ανακοίνωσε, όπως το είχε κάνει στο παρελθόν σε όπως το State .

Τα προϊόντα του Office 2007 θα σταματήσουν να υποστηρίζονται κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών, σύμφωνα με τη πολιτική του Microsoft Lifecycle. Μετά από αυτές τις ημερομηνίες λήξης υποστήριξης, δεν θα προσφέρουμε επιπλέον custom υποστήριξη σε καμία έκδοση προϊόντων του Office (Exchange Server, Office Suites, SharePoint Server, Office Communications Server, Lync Server, Skype for Business Server, Project Server και Visio)“, αναφέρει η εταιρεία.

“Στο παρελθόν προσφέραμε επιπλέον υποστήριξη για ένα υποσύνολο προϊόντων του Office σε πελάτες με Premier συμβόλαια υποστήριξης. Έχουμε δει όμως ότι η ζήτηση για προσαρμοσμένη υποστήριξη μειώνεται, καθώς οι περισσότεροι μας πελάτες κινούνται προς το Office 365.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).