Κατεβάστε την εφαρμογή Microsoft Paint

Microsoft Paint: Το πρωί αναφέραμε ότι με την κυκλοφορία του Windows 10 Fall Creators, η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει την εφαρμογή Paint μέσα από το λειτουργικό της και θα την αντικαστήσει με μια νέα εφαρμογή που ονομάζει “Paint 3D”.

Η παλιά εφαρμογή Microsoft Paint όπως αναφέραμε το πρωί θα μετακομίσει το Windows Store, αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα παραμείνει εκεί για πάντα.Microsoft Paint

Πάρα πολλοί χρήστες της εφαρμογής δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτήν την αλλαγή επειδή το παλιό mspaint.exe φόρτωνε γρηγορότερα, και ήταν πιο εύχρηστο σε συστήματα με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Αν θέλετε την παλιά εφαρμογή Paint πίσω στα Windows 10, σε αυτό το άρθρο, θα δούμε πώς μπορείτε να την εγκαταστήσετε.

Σήμερα 25 Ιουλίου , η πιο πρόσφατη έκδοση του Windows 10 Fall Creators Update είναι η έκδοση 16241 και διαθέτει ακόμα με τα αρχεία που απαιτούνται για να λειτουργήσει το κλασικό Paint, αν και ήδη “προωθεί” τη νέα εφαρμογή. Έτσι το παλιό Paint θα αφαιρεθεί πολύ σύντομα από το λειτουργικό σύστημα. Μόλις συμβεί, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή Microsoft Paint για Windows 10 από το παρακάτω link:

setup.zip

Τρέξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Ακολουθήστε τα βήματα. Όταν τελειώσετε θα βρείτε τη συντόμευση της παλιάς εφαρμογής Paint στο μενού Έναρξη.
Η εφαρμογή Paint θα λειτουργεί πλήρως. Εκτός από την συντόμευση, θα μπορείτε να την ξεκινήσετε και με το “mspaint.exe” από το παράθυρο διαλόγου RUN ή από το πλαίσιο αναζήτησης της γραμμής εργασιών ή από την . Θα χρησιμοποιεί την ίδια γλώσσα με το λειτουργικό σας σύστημα.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Paint 3D, απλώς απεγκαταστήστε το Microsoft Paint από την διαδρομή Settings – Uninstall a .

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).