Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια νέα άδεια χρήσης του Office


Η Microsoft ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει μια νέα άδεια χρήσης του Office, που θα απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν συνδρομή 365.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση της ομάδας Exchange της Microsoft, η εταιρεία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει μια νέα, μόνιμη έκδοση του Microsoft Office, που θα απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να δουλεύουν με συνδρομή και με το Office 365.

Η εταιρεία δε έχει δώσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Office, αλλά πιθανολογεί ότι θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. To νέο πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο τόσο για PC και Mac.

Μια μόνιμη άδεια για το Office είναι κάτι που πολλοί χρήστες προτιμούν σε σχέση με την άδεια συνδρομής του Office 365. Από την άλλη μεριά, η συνδρομή ευνοεί τις εταιρείες καθώς η πληθώρα των αδειών που κοστολογούνται ανά μήνα, αυξομειώνονται σύμφωνα με την ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης μία εταιρεία που χρησιμοποιεί το Office 365 έχει πάντα την τελευταία έκδοση του προγράμματος και ο ΙΤ της εταιρείας δεν καταναλώνει ώρες για μηνιαίες ενημερώσεις.

Και δεδομένου ότι το Office ήδη υπάρχει σαν stand alone έκδοση, είναι πιθανό το νέο Office να μην είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το Office 365 και να μην απευθύνεται για επαγγελματίες.

Η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα κοινοποιήσει αργότερα, επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τα επίσημα ονόματα, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα όλων αυτών των προϊόντων.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news