Η Microsoft θα κυκλοφορήσει μια νέα άδεια χρήσης του Office

Η ανακοίνωσε ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει μια νέα άδεια χρήσης του , που θα απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν συνδρομή .

Σύμφωνα με μια ανάρτηση της ομάδας Exchange της Microsoft, η εταιρεία έχει σκοπό να κυκλοφορήσει μια νέα, μόνιμη έκδοση του Microsoft Office, που θα απευθύνεται σε όσους δεν θέλουν να δουλεύουν με συνδρομή και με το Office 365.

Η εταιρεία δε έχει δώσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το νέο Office, αλλά πιθανολογεί ότι θα εμφανιστεί στα ράφια των καταστημάτων κάποια στιγμή κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021. To νέο πρόγραμμα θα ει διαθέσιμο τόσο για PC και Mac.

Μια μόνιμη άδεια για το Office είναι κάτι που πολλοί χρήστες προτιμούν σε σχέση με την άδεια συνδρομής του Office 365. Από την άλλη μεριά, η συνδρομή ευνοεί τις εταιρείες καθώς η πληθώρα των αδειών που κοστολογούνται ανά μήνα, αυξομειώνονται σύμφωνα με την ανθρώπινο δυναμικό. Επίσης μία εταιρεία που χρησιμοποιεί το Office 365 έχει πάντα την τελευταία έκδοση του προτος και ο ΙΤ της εταιρείας δεν καταναλώνει ώρες για μηνιαίες ενημερώσεις.

  Microsoft: κλέβει κώδικα από το GitHub και τον πουλάει

Και δεδομένου ότι το Office ήδη υπάρχει σαν stand alone έκδοση, είναι πιθανό το νέο Office να μην είναι τόσο πλούσιο σε χαρακτηριστικά όσο το Office 365 και να μην απευθύνεται για επαγγελματίες.

Η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα κοινοποιήσει αργότερα, επιπλέον λεπτομέρειες σχετικά με τα επίσημα ονόματα, τις τιμές και τη διαθεσιμότητα όλων αυτών των προϊόντων.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

One Comment

Leave a Reply
  1. η μικροσοφτ πρεπει να κανει επισημη τη κυκλοφορία του όφισ φορ φρη (δωρεάν για όλους)… ο λόγος ειναι φανερός…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  28  =  37