Moakt προσωρινά e-mails και τηλεφωνικοί αριθμοί

Γιατί Moakt; Αν και υπάρχουν αρκετές υπηρεσίες email, εσείς μπορεί να είστε από αυτούς που επιθυμούν υπηρεσίες προσωρινών e-mails για διάφορες εναλλακτικές χρήσεις.

Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε κάθε φορά που κάποια απαιτεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για μια που δεν εμπιστεύεστε ή δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μια τέτοια προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι η Yopmail, αλλά εμείς σήμερα θα “μιλήσουμε” για την Moakt.Moakt

Η Moakt είναι μια άλλη υπηρεσία που με την πρώτη ματιά φαίνεται είναι παρόμοια με προσωρινές υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιλέγοντας το επιθυμητό όνομα και ένα από τα διαθέσιμα domains που παρέχει η υπηρεσία, ή κάνοντας κλικ στο κουμπί τυχαία διεύθυνση.

Αυτό όμως που κάνει την υπηρεσία Μoakt εκτός διαφορετική από άλλες υπηρεσίες του είδους της είναι ότι υποστηρίζει προσωρινούς αριθμούς τηλεφώνου.

Οι αριθμοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τη λήψη SMS. Η υπηρεσία είναι ανώνυμη, δεν απαιτεί κάποια εγγραφή, και η σελίδα διαχείρισης και λήψης ανοίγει αμέσως μετά την δημιουργία ενός προσωρινού , ή ενός τηλεφωνικού αριθμού.

Και αναφέρουμε τους τηλεφωνικούς αριθμούς, γιατί ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν να εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου για να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τη Μoakt που υποστηρίζει προσωρινούς αριθμούς τηλεφώνου και μπορεί να λάβει τα SMS επαλήθευσης.

Σημείωση: Φυσικά δεν υποστηρίζουμε ότι η υπηρεσία είναι ασφαλής αφού κάποιος μπορεί να πέσει τυχαία στη σελίδα λήψης του λογαριασμού σας. Είναι ιδανική για τη δημιουργία προσωρινών λογαριασμών και όχι για μόνιμη χρήση, καθώς δεν προσφέρει μέτρα ασφαλείας για να προστατεύσετε το λογαριασμό σας από τυχόν επιθέσεις.

Ένα χαρακτηριστικό της υπηρεσίας που μπορεί να θεωρηθεί μέτρο ασφαλείας είναι η δυνατότητα που σας δίνει για την άμεση των μηνυμάτων που λάβατε.

Δοκιμάστε την υπηρεσία Moakt

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).