Μουσείο των Φλίπερ κλείνει οριστικά και βγάζει σε δημοπρασία πάνω από 1.100 φλιπεράκια

Το Μουσείο των Φλίπερ (Museum of Pinball), που βρίσκεται στο Μπάνινγκ της Καλιφόρνια, στεγάζει μία από τις μεγαλύτερες συλλογές μηχανών φλίπερ. Δυστυχώς, αυτό το εκπληκτικό μουσείο παιχνιδιών κλείνει οριστικά τις πόρτες του και θα δημοπρατήσει περισσότερα από 1.100 φλιπεράκια.

pinball

Ο κύριος κάτοχος του μουσείου, κος Chuck Casey επιβεβαίωσε ότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει μια νέα τοποθεσία για τη συλλογή του και τώρα θα αναγκαστεί να δημοπρατήσει όλα τα μηχανήματα και τα παιχνίδια. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι οι συλλέκτες ανά τον κόσμο, θα μπορούσαν δυνητικά να κατέχουν ένα από τα παιχνίδια φλίπερ. Θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα, αν θέλετε να συμμετάσχετε στην δημοπρασία.

Αυτό το τεράστιο μουσείο άνοιξε τον Ιανουάριο του 2016. Ο χώρο όμως όπου στεγάζεται δεν του ανήκει και ο ιδιοκτήτης του επιθυμεί να το μετατρέψει σε ένα αγρόκτημα κάνναβης. Η λύση ήταν το μουσείο να μεταφερθεί κάπου αλλού. Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για τη μεταφορά του μουσείου στο Palm Springs της Καλιφόρνια, η εταιρεία αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

  Never-Consent τέρμα στις προτροπές συναίνεσης του GDPR

Όπως δήλωσε ο κος Casey σχετικά: «Όλες οι προσπάθειες για μετεγκατάσταση, ή τη παροχή χορηγίας ή την πώληση σε έναν συλλέκτη, δυστυχώς δεν είχαν αποτέλεσμα. Επομένως, όλα τα παιχνίδια θα δημοπρατηθούν τους επόμενους μήνες. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Θα μπορείτε να υποβάλετε προσφορά online ή/και αυτοπροσώπως. Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Banning στο Μουσείο των Φλίπερ. Τα Pins και τα vids πωλούνται μόνο μέσω δημοπρασίας».

Φαίνεται ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός του μουσείου έπρεπε να αποχωρήσει λόγω του κόστους και του χρόνου ανακαίνισης ενός νέου κτιρίου, του κόστους αποθήκευσης και της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

pinball,museum

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


68  +    =  71