Νέα εφαρμογή της Google φέρνει εκατοντάδες μουσεία στο τηλέφωνό σας

Η εφαρμογή Arts & Culture της Google για Android και iOS επίσημα ξεκίνησε το περασμένο έτος, αλλά η τελευταία έκδοσή της έρχεται με δύο βασικές προσθήκες: υποστήριξη Google Cardboard για 2 περιοχές, και ένα νέο εργαλείο που ονομάζεται Art Recognizer που προσομοιάζει μία επίσκεψη σε ένα μουσείο.

art & Culture google

Οι εκδρομές Virtual Reality (εικονική πραγματικότητα) σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε περιοχές πατώντας απλά τα κουμπιά του κινητούς σας, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε και ηχητική ξενάγηση. Κατά αυτόν τον τρόπο, η νέα έκδοση της εφαρμογής Arts & Culture της Google είναι μία πολύ εξελιγμένη και ελκυστική εικονική ξενάγηση σε μουσεία και ιστορικούς χώρους, που καλύτερη από τις περιηγήσεις 360 μοιρών που προσέφερε η εταιρεία μέχρι στιγμής.

Επί του παρόντος και επιπρόσθετα με την προηγούμενη έκδοση, μπορείτε να δείτε σε beta την Πινακοθήκη Ντάλουιτς στο Λονδίνο, την Γκαλερί Τέχνης της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ, και την Εθνική Πινακοθήκη στην Ουάσιγκτον. Το λογισμικό της Google αναγνωρίζει το εκάστοτε έργο που κοιτάτε και σας δίνει τις σχετικές ηχητικές πληροφορίες γιαυτό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).