Όλοι παίζουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων

Πιστεύετε ότι οι συνεργάτες σας κατά την διάρκεια των τηλεδιασκέψεων, περιηγούνται στον ιστό; Γελιέστε! Απλά παίζουν παιχνίδια.

παιχνίδια

Μια νέα έρευνα από το Word Tips διαπιστώνει ότι οι Αμερικανοί εργαζόμενοι είναι, πρώτα απ’όλα, παίκτες!! Μια έρευνα σε 1.000 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης με εργασία από τον υπολογιστή, διαπίστωσε ότι το ένα τρίτο από αυτών παίζουν παιχνίδια κατά τις ώρες εργασίας, για τουλάχιστον τέσσερις ή περισσότερες ημέρες την εβδομάδα, και σχεδόν το 15% παίζουν παιχνίδια κατά τη διάρκεια τηλεδιασκέψεων.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτή η “επαγγελματική” ενασχόληση είχε σαν αποτέλεσμα: το 29% να παραδεχθεί ότι έλειπε από κάποιες τηλεδιασκέψεις και το ένα τρίτο έκανε λάθη κατά τη διάρκεια των συναντήσεων επειδή έπαιζε ένα παιχνίδι.

Η έρευνα δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με αυτήν, οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν σε τηλεδιασκέψεις με κινητές συσκευές, προτιμούν τα παιχνίδια :

  1. Candy Crush Saga
  2. Angry Birds
  3. Words with Friends
  4. Tetris
  5. Sudoku

Σε υπολογιστές, οι εργαζόμενοι επιλέγουν:

  1. Πασιέντζα
  2. Minecraft
  3. Fortnite
  4. Counter-Strike: Global Offensive
  5. RuneScape
  Οι πρωταπριλιάτικες φάρσες της Google μέχρι στιγμής

Οι άντρες ίσως λόγω τεστοστερόνης, προτιμούν παιχνίδια που εμπεριέχουν μία κάποια οργή, όπως το Angry Birds και το Counter-Strike: Global Offensive. Οι γυναίκες προτιμούν να δείχνουν ποιος είναι το αφεντικό στο Candy Crush Saga , το Words with Friends και την Πασιέντζα (Solitaire).

Οι διευθυντές αρέσκονται να παίζουν περισσότερο σε σχέση με τους υπαλλήλους. Το 86% δηλώνουν ότι έχουν παίξει σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας και κατά μέσο όρο 54 λεπτά την εβδομάδα. Ένας στους 10 διευθυντές λέει ότι έχει παίξει κατά τη διάρκεια προσωπικών συναντήσεων.

Πριν αρχίσετε να κοιτάτε καχύποπτα τους συναδέλφους σας, μάθετε ότι το 77% λέει ότι το παιχνίδι τους βοηθά να χαλαρώσουν και μετά να αυξήσουν τη δημιουργικότητα και την ικανοποίηση από την εργασία, αποφεύγοντας την απογευματινή εξάντληση.

Φυσικά η έρευνα έγινε στην Αμερική, και οι ερωτηθείς υπάλληλοι δεν μπορεί να ήταν εντελώς ειλικρινείς, αλλά μην νομίζετε ότι η ανθρώπινη φύση διαφέρει από χώρα σε χώρα. Και στην Ελλάδα κάτι αντίστοιχο συμβαίνει τώρα με την εργασία από το σπίτι.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  35  =  43