Κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας (με Windows 10), το OneDrive της Microsoft, εμφανίζεται και ζητάει να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Τι γίνεται όμως αν δεν το χρησιμοποιείτε; Θέλετε να το αφαιρέσετε εντελώς; Η Microsoft δεν δίνει αυτή την επιλογή, αλλά παρακάτω θα δούμε ένα τρόπο να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή για πάντα.
Για να το κάνουμε, πρώτα θα χρειαστεί να απενεργοποιήσουμε το OneDrive και υπάρχουν μερικοί τρόποι για αυτό.
Η απλούστερη επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε το OneDrive από την εκκίνηση.





