Ο Πάνος Παναής προήχθη στην ανώτερη ηγετική ομάδα της Microsoft

Ο Διευθυντής των προϊόντων Surface, Πάνος Παναής ανέλαβε εκτελεστικός αντιπρόεδρος της και προσχώρησε στην ανώτερη διοικητική ομάδα της εταιρείας, όπου τα μέλη της είναι σύμβουλοι του CEO Satya Nadella.

panos panay microsoft

Όπως ανέφερε το Μπλούμεργκ (Bloomberg) ο Κύπριος Πάνος Παναής πήρε το χρίσμα του αντιπροέδρου της Microsoft και το επικαιροποιήθηκε με ένα εσωτερικό email που έλαβαν οι υπάλληλοι της Microsoft.

Ο Πάνος Παναής ( ) ήταν στη σειρά προϊόντων Surface, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπό την ηγεσία του, αυτός ο τομέας έδειξε εξαιρετική ανάπτυξη και έφερε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια στην Microsoft. Ο Παναής ηγείται επίσης την ανάπτυξη των , από τον Φεβρουάριο του 2020, ο οποίος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια θα λάβει μια σημαντική ενημέρωση διεπαφής χρήστη (Windows 11) με στόχο τον εκσυγχρονισμό και τη δημιουργία συνοχής του λειτουργικού συστήματος.

Αυτή η προαγωγή δείχνει ότι η ηγεσία της Microsoft πιστεύει στο όραμα του Παναή για τα Windows 11 και το Surface. Η προσέγγισή του στην εξέλιξη της σειράς Surface έλαβε πάντα υπόψη τις ανάγκες τόσο των δημιουργών όσο και των καταναλωτών και τα Windows 11 φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Αξίζει επίσης να προστεθεί ότι πριν από μερικά χρόνια, ο Φιλ Σπένσερ (Phil Spencer), επικεφαλής του τμήματος Xbox, εντάχθηκε στην ανώτερη διοικητική ομάδα της Microsoft. Από τότε, η εταιρεία αύξησε σημαντικά τις επενδύσεις της στην κατεύθυνση του gaming και γενικά άρχισε να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στο Xbox. Ας ελπίσουμε ότι ο διορισμός του Πάνου Παναή σε ανώτερα διοικητικά στελέχη, θα οδηγήσει επίσης σε περισσότερες επενδύσεις στα Windows.

Subscribe to Blog via Email

Enter your email address to subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Panos,Panay,Microsoft,Windows

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

2 Comments

Leave a Reply
  1. Ρε κουμπαρε μου,ρε φιλουι,ΠΑΝΙΚΟ εν ριχνεται τις απαιτησεις τις Μicrosoft να βαλουμε τα παραθυρια 11,και ασε τις μπελαρες.χαχαχα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).