Παρακολουθήστε την εκτόξευση της SpaceX για την πρώτη αποστολή της


Μπορείτε, αν θέλετε, να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκτόξευση του πυραύλου SpaceX για την πρώτη αποστολή του στον διαστημικό σταθμό.

 

αργά το βράδυ της 27 Μαΐου, η SpaceX θα εκτοξεύσει τον πύραυλο Falcon 9 με δύο αστροναύτες της NASA επί του σκάφους και θα είναι η πρώτη αποστολή ιδιωτικής εταιρείας που έγινε ποτέ. Οι αστροναύτες Doug Hurley και Bob Behnken θα κάνουν ένα ταξίδι στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) και θα μείνουν εκεί από 6 έως 16 εβδομάδες.

Η εκτόξευση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στις 11:33 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκτόξευση με πολλούς τρόπους. Και η SpaceX και η NASA θα δημοσιεύσουν το γεγονός από τους ιστοχώρους.

Επιπλέον, μπορείτε να μεταβείτε στο κανάλι του SpaceX στο YouTube ή στο αντίστοιχο της NASA, ή τέλος μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τη NASA TV στο uStream για να παρακολουθήσετε την εκτόξευση του Falcon 9.

Οι αστροναύτες που θα βρίσκονται στον πύραυλο υποτίθεται ότι θα φτάσουν στο ISS αύριο αφού περάσουν σχεδόν 19 ώρες σε τροχιά. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διαστημική πτήση για την Tesla, καθώς μπορεί να επηρεάσει τις μελλοντικές προοπτικές της να πραγματοποιεί περισσότερα ταξίδια στον ISS. Εάν είναι επιτυχής, θα ανοίξει επίσης το δρόμο σε άλλες εμπορικές διαστημικές εταιρείες να πραγματοποιήσουν αποστολές.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news