Το Photoshop στον ιστό θα είναι δωρεάν

Η Adobe σχεδιάζει να δώσει δωρεάν πρόσβαση στο Photoshop στον ιστό. Προς το παρόν, δοκιμάζει μια free έκδοση στον Καναδά.

photoshop on the web edititing

Η Adobe έχει αρχίσει να δοκιμάζει μια έκδοση του Photoshop στον ιστό να είναι δωρεάν προς χρήση,  και σχεδιάζει να ανοίξει την υπηρεσία σε όλους ως ένας τρόπος να εισαγάγει περισσότερους χρήστες στην εφαρμογή.

Η εταιρεία δοκιμάζει τώρα τη δωρεάν έκδοση της στον Καναδά, όπου οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Photoshop στο διαδίκτυο μέσω ενός δωρεάν λογαριασμού της Adobe. Η Adobe περιγράφει την υπηρεσία ως “freemium” και σχεδιάζει να αποκλείσει ορισμένες δυνατότητες που θα είναι αποκλειστικά για τους συνδρομητές που πληρώνουν.

Όμως θα είναι δωρεάν διαθέσιμα αρκετά εργαλεία του Photoshop ή τουλάχιστον όσων η Adobe θεωρεί ότι είναι οι βασικές λειτουργίες του Photoshop.

«Θέλουμε να κάνουμε το Photoshop πιο προσιτό και ευκολότερο για περισσότερους ανθρώπους να το δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το προϊόν», λέει η Maria Yap, Αντιπρόεδρος ψηφιακής απεικόνισης της Adobe.

Η Adobe κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την web έκδοση του Photoshop τον Οκτώβριο 2021, παρέχοντας μια απλοποιημένη έκδοση της εφαρμογής που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον χειρισμό βασικών επεξεργασιών. Τα επίπεδα και τα βασικά εργαλεία επεξεργασίας ήταν μέσα στο μενού, αλλά η υπηρεσία δεν πλησίαζε καθόλου το πλήρες εύρος των δυνατοτήτων της εφαρμογής.

Αντίθετα, η Adobe το πλαισίωσε κυρίως ως εργαλείο συνεργασίας, ένας τρόπος για έναν καλλιτέχνη να μοιραστεί μια εικόνα με άλλους και να τους κάνει να μπουν μέσα, να αφήσουν κάποιους σχολιασμούς και να κάνουν μερικές μικρές τροποποιήσεις και να την παραδώσουν πίσω.

Στους μήνες που πέρασαν, η Adobe έκανε αρκετές ενημερώσεις στην υπηρεσία και άρχισε επίσης να την ανοίγει πέρα ​​από περιπτώσεις χρήσης συνεργασίας. Στην αρχή, κάποιος έπρεπε να μοιραστεί μία φωτογραφία από την εφαρμογή στον ιστό, αλλά τώρα, οποιοσδήποτε συνδρομητής του Photoshop μπορεί να συνδεθεί και να ξεκινήσει ένα νέο έγγραφο απευθείας από τον ιστό.

Στόχος της Adobe είναι να χρησιμοποιήσει την web έκδοση του Photoshop για να κάνει την εφαρμογή πιο προσιτή και να προσελκύσει πιθανώς χρήστες που θα θέλουν να πληρώσουν για την πλήρη έκδοση είτε στο web είτε σαν εφαρμογή. Η εταιρεία έχει ακολουθήσει μια παρόμοια διαδρομή με μια σειρά από τις εφαρμογές της για κινητά, συμπεριλαμβανομένων των Fresco και Express.

Η διαδικτυακή έκδοση του Photoshop είναι μια ιδιαίτερα σημαντική προσφορά, καθώς ανοίγει ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία της εταιρείας σε όλα τα λειτουργικά συστήματα, ακόμα και στα linux.

Η Adobe δεν ανακοίνωσε κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσει ευρύτερα η έκδοση freemium. Στο μεταξύ, η εταιρεία συνεχίζει να ενημερώνει το Photoshop για web με περισσότερα εργαλεία, συμπεριλαμβανομένων των βελτιστοποιημένων άκρων, των καμπυλών, των εργαλείων doge και burn και της δυνατότητας μετατροπής έξυπνων Αντικειμένων. Η έκδοση web λαμβάνει επίσης υποστήριξη για κινητά για έλεγχο και σχολιασμό εικόνων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecegns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.112 εγγεγραμμένους.
Adobe,Photoshop,web,δωρεάν

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).