Παίξτε δωρεάν από to pc σας το Robot Odyssey

Το Robot Odyssey είναι ένα archive εκπαιδευτικό παιχνίδι του 1984, που απαιτεί να γνωρίζετε τις βασικές αρχές προγραμματισμού για να παίξετε.

robot odyssey

Αποτελούσε πηγή έμπνευσης για τους προγραμματιστές της εποχής του και θα λέγαμε ότι ώθησε και την επόμενη γενιά να ασχοληθεί με το προγραμματισμό γενικότερα. Μπορείτε είτε να “θυμηθείτε τα παλιά” είτε να δοκιμάσετε τις προγραμματιστικές γνώσεις σας, από το υπολογιστή του σπιτιού σας και μέσω του browser σας με μία επίσκεψη την ιστοσελίδα robotodyssey.online.

Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά απλό: πρέπει να ξεφύγετε από τη Robotopolis με τη βοήθεια τριών ρομπότ, που θα χρειαστεί να προγραμματίσετε θέτοντας την σωστή καλωδίωση, για να λύσετε το παζλ.

Ο David Auerbach, που γράφει για το Slate, το ονόμασε το πιο δύσκολο παιχνίδι υπολογιστών όλων των εποχών, αναφέροντας σχετικά:
Επιτρέψτε μου να πω: Κάθε παιδί που ολοκληρώνει αυτό το παιχνίδι και αν είναι ακόμα παιδί τότε … είναι εγγυημένη μια σταδιοδρομία του ως μηχανικός λογισμικού. Και κάθε ενήλικας που μπορεί να ολοκληρώσει αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μηχανικός υπολογιστών. Το Robot Odyssey είναι το σκληρότερο «εκπαιδευτικό» παιχνίδι που έγινε ποτέ. Είναι επίσης ένα εκπληκτικό τεχνικό επίτευγμα και ένα από τα πιο πρωτοποριακά παιχνίδια της εποχής της Apple IIe.

  Windows Media Player εγκατάσταση σε Windows 10

Ακούγεται σαν πρόκληση; Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε.

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


42  +    =  45