Πώς να διατηρήσετε την Αριθμομηχανή πάντα στην κορυφή στα Windows 10

Δείτε πως μπορείτε να τοποθετήσετε μόνιμα και σταθερά την Αριθμομηχανή των Windows 10 στην πάνω δεξιά γωνία της σας, και μπροστά από κάθε παράθυρο.

Τα Windows 10 έρχονται με την ενσωματωμένη εφαρμογή Αριθμομηχανή. Διαθέτει οθόνες για προγραμματιστή, για γραφική παράσταση, επιστημονική εμφάνιση, υπολογισμό δεδομένων, τυπικούς υπολογιστές, δυνατότητα ιστορικού και μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για μετατροπή νομίσματος, μήκους, υπολογισμός περιοχής, μετατροπή χρόνου κ.λπ.

Μερικές φορές, ίσως θελήσετε να την έχετε πάνω από άλλες εφαρμογές, ώστε όταν την τε να μην χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή στα παράθυρα ξανά και ξανά.

Αν και υπάρχουν μερικά καλά και δωρεάν εργαλεία τρίτων για να παραμένει ένα παράθυρο πάντα πάνω από άλλα παράθυρα ή εργαλεία, η εφαρμογή Αριθμομηχανή (Calculator) διαθέτει μια ενσωματωμένη δυνατότητα για να το κάνει αυτό. Επίσης, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να επιστρέψετε σε λειτουργία πλήρους προβολής ή στην κανονική λειτουργία, έτσι ώστε η εφαρμογή nα μην παραμένει ορατή πάνω από άλλα ανοιχτά εργαλεία.

Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η δυνατότητα αυτή της Αριθμομηχανής λειτουργεί μόνο όταν βρίσκεστε στην τυπική λειτουργία της εφαρμογής (Standard). Εάν χρησιμοποιείτε την επιστημονική, γραφική, μετατροπέα ή άλλη λειτουργία, τότε απλά δεν υπάρχει. Πάμε να δούμε τα βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Αριθμομηχανή (Calculator)
2. Κάντε κλικ στο του μενού (αυτό με τις τρεις παύλες)
3. Μεταβείτε στην Τυπική λειτουργία (Standard)

4. Χρησιμοποιήστε το εικονίδιο Keep on top για να τοποθετήσετε την εφαρμογή αριθμομηχανής πάνω από άλλα παράθυρα

5. Επιστροφή στη λειτουργία πλήρους προβολής πατώντας ξανά το ίδιο κουμπί με το βήμα 4.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να πατήσετε τα πλήκτρα + Επάνω βελάκι για να καρφιτσώσετε την εφαρμογή αριθμομηχανής Windows 10 στην κορυφή. Τώρα ένας μικρός ς θα είναι εκεί για να εκτελέσει τους βασικούς υπολογισμούς.

Για να επιστρέψετε στην κατάσταση πλήρους προβολής ή στην κανονική λειτουργία, μπορείτε να κάνετε κλικ στο ίδιο εικονίδιο “Keep on Top” που είναι διαθέσιμο στην επάνω αριστερή γωνία της αριθμομηχανής. Διαφορετικά, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε σε λειτουργία πλήρους προβολής χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Alt + Κάτω βελάκι.

Έτσι μπορείτε να κάνετε την εφαρμογή αριθμομηχανής να εμφανίζεται πάνω από άλλα παράθυρα. Επίσης τα Windows 10 σας δίνουν την δυνατότητα να μετακινήσετε το παράθυρο της Αριθμομηχανής σε όποια θέση σας βολεύει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive notifications of new posts by email.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).