Speedify : Δωρεάν VPN και συνδυασμός 2 συνδέσεων internet

Το είναι ουσιαστικά ένα δωρεάν που ταυτόχρονα μπορεί να ενώσει δύο συνδέσεις διαδικτύου σε μία.

speedify logo

Φανταστείτε ότι πάτε στο εξοχικό σας και έχετε μία κακή καλωδιακή σύνδεση με Wi-Fi στο διαδίκτυο και άλλη μία εξίσου κακή ασύρματη σύνδεση από τον πάροχό κινητής τηλεφωνίας στο . Αυτές οι δύο συνδέσεις, οι LTE και η Wi-Fi μπορούν να ενωθούν και να γίνουν μία αξιοπρεπής σύνδεση για τις διακοπές σας. Επίσης, φανταστείτε ότι θέλετε να κρύψετε τα ίχνη σας και ψάχνετε ένα δωρεάν VPN. Καλώς ήρθατε στο Speedify.

To Speedify όπως υποδηλώνει και το όνομά του, μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε την σύνδεσή σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη μια τεχνική που ονομάζεται Channel Bonding, και ταυτόχρονα είναι μία δωρεάν vpn υπηρεσία.

Τι είναι το Channel Bonding;
Το channel bonding είναι ουσιαστικά μία πρακτική που διαχωρίζει την επισκεψιμότητά σας στον ιστό σε επίπεδο πακέτων, μεταξύ πολλαπλών συνδέσεων στο διαδίκτυο, με αποτέλεσμα ουσιαστικά οι πολλαπλές συνδέσεις να συνδυάζονται και να αυξάνουν την τελική συνδεσιμότητα.

channel bonding

Το ότι εργάζεται σε επίπεδο πακέτων αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματικό ακόμη και για τον χρήστη που προσπαθεί να δει μια μεγάλη ταινία με streaming. Με λίγα λόγια, το channel bonding συνδυάζει αποτελεσματικά πολλές διαφορετικές συνδέσεις στο διαδίκτυο σε μία.

  Microsoft Edge 108.0.1462.54 δωρεάν 15Gb VPN

Τι είναι το Speedify;
Το Speedify είναι μία υπηρεσία που σας προσφέρει VPN Bonding. Πρόκειται για μια μοναδική υπηρεσία που μπορεί να συνδυάσει όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις στο σπίτι σας (συμπεριλαμβανομένων των σημάτων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi) σε ένα ενιαίο, σταθερό, ταχύτερο και πιο ασφαλές σημείο πρόσβασης. Και ταυτόχρονα προσφέρει VPN.

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα Wi-Fi, 3G, 4G και ενσύρματες συνδέσεις για να επιταχύνετε την ταχύτητά σας στο διαδίκτυο μέσω σύνδεσης καναλιών.

speedify

Το ατού εδώ είναι ότι ο συνδυασμός των δύο συνδέσεων μπορεί να αντισταθμίσει μέρος της απώλειας ταχύτητας που πρέπει να υπομείνουν όλοι οι χρήστες VPN. Δηλαδή θα είστε κάτω από VPN αλλά η ταχύτητά σας θα είναι σαν να είστε σε μία κανονική σύνδεση, και ίσως και καλύτερη.

Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η εν λόγω λύση, μπορείτε να εκτελέσετε τρεις δοκιμές ταχύτητας: Μία χρησιμοποιώντας μόνο Wi-Fi, μία χρησιμοποιώντας μόνο LTE και μία χρησιμοποιώντας τη σύνδεση του Speedify, η οποία θα συνδυάζει και τα δύο.

  Στήστε ένα server στο σπίτι σας με το VirtualBox - Μέρος 2

Οι υπηρεσίες VPN της εταιρείας Speedify βρίσκονται κατά βάση στην Ευρώπη, και εμείς από Ελλάδα συνδεθήκαμε στον της στην Βουλγαρία. Η υπηρεσία boding και vpn μαζί είναι εντελώς δωρεάν, με ένα όριο των 2 GB δεδομένων το μήνα. Δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό.

Όλη η επισκεψιμότητά σας κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας ChaCha ή AES (ανάλογα με τη συσκευή) και η εταιρεία δεν τηρεί αρχεία καταγραφής και δεν θα πουλήσει ποτέ τα δεδομένα σας (σύμφωνα με τα λεγόμενά της).

Είναι ιδανική για περιστασιακούς χρήστες σε vpn και για συνδέσεις σε προβληματικές περιοχές (π.χ. εξοχικές κατοικίες), όπου το συνολικό bandwidth δεν θα ξεπεράσει το όριο των 2GB.

Άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας περιλαμβάνουν προστασία απώλειας πακέτων και διόρθωσης σφαλμάτων και αυτόματη ανακατεύθυνση. Έχει διαθέσιμες εφαρμογές για Windows, macOS, Linux, iOS και Android.

Speedify,VPN,free,channel,bonding

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

2 Comments

Leave a Reply
 1. Δε νομίζω πως είναι ακριβώς όπως περιγράφεται.
  Στην ουσία δεν υφίσταστε πραγματικό Bonding από κανέναν.

  Άλλα πακέτα περνάει από το ένα WAN και άλλα από το άλλο.
  Η συνολική ταχύτητα σε μεμονωμένο πακέτο δεν αυξάνεται.
  Ωστόσο, σε 2 τερματικά/χρήστες θα φανεί η διαφορά.

  Εφόσον φύγει ένα πακέτο από εσένα δεν μπορεί να βγει από μια IP και να γυρίσει σε μια άλλη.

  Τεχνολογικά δεν είναι εφικτό το “πραγματικό” bonding.

  Υπάρχουν hardware που κάνουν bond 3,4 η και 5 5g συνδέσεις.
  Δε σημαίνει αυτό ότι μπορείς να έχεις ταχύτητα 5*5G σε μια διεργασία,
  αλλά πως 5 χρήστες στο ίδιο δίκτυο να έχουν μια ολόκληρη 5G ταχύτητα ο καθένας.

  • Μπορείτε να κάνετε μία δοκιμή. Δεν χρειάζεται λογαριασμός για αυτό.
   Από αριστερά προς τα δεξιά
   Με σκέτο Wi-Fi — Με LTE — Και με τα 2 με Speedify

   Εντάξει, το ξέρω ότι το LTE παίζει ανάλογα την κίνηση της γειτονιάς, αλλά κάπου εκεί είναι τα πράγματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).