VPN δωρεάν και αξιόπιστες υπηρεσίες για όλους


Τα δωρεάν VPN δεν είναι συχνά και δεν μένουν για πάντα δωρεάν. Ορισμένες δωρεάν υπηρεσίες αλλάζουν αργότερα σε συνδρομητικά μοντέλα. Να αναφέρουμε επίσης ότι τα δωρεάν VPN δεν είναι και τόσο αξιόπιστα. Όμως αυτός δεν είναι κανόνας καθώς υπάρχουν και δωρεάν VPN που φαίνεται προστατεύουν το απόρρητό σας με αξιόπιστο τρόπο.vpn

Speedify

Η Speedify είναι μια μοναδική υπηρεσία. Αν ζείτε σε μια περιοχή με κακή σύνδεση στο internet, το VPN σας κάνει σίγουρα. Μπορεί να συνδυάσει όλες τις εισερχόμενες συνδέσεις στο σπίτι σας (συμπεριλαμβανομένων των συνδέσεων cell και Wi-Fi) σε ένα ενιαίο, σταθερό, ταχύτερο και ασφαλέστερο.

Το πρόγραμμα εκκίνησης της εταιρείας είναι εντελώς δωρεάν. Σας δίνει 5GB δεδομένων το μήνα. Όλη η επισκεψιμότητά σας κρυπτογραφείται χρησιμοποιώντας ChaCha ή AES (ανάλογα με τη συσκευή) και η εταιρεία αναφέρει ότι δεν κρατάει τηρεί αρχεία καταγραφής.

CyberGhost για το Chrome

Το CyberGhost είναι στην πρώτη γραμμή των VPN εδώ και χρόνια. Προσφέρει διάφορα μοντέλα υψηλής ποιότητας, αλλά η δωρεάν έκδοση του σερβίρει διαφημίσεις.

Η δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο στο Chrome και έρχεται με περιορισμένο εύρος ζώνης. Δεν είναι τόσο χρήσιμο αν παρακολουθείτε πολύ Netflix.
Οι περισσότεροι από τους διακομιστές της υπηρεσίας είναι στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν και και στην Αμερική.

Το ενδιαφέρον ότι η εφαρμογή τρέχει στο Ethereum blockchain. Προστατεύει την ιδιωτικότητά σας, από λογοκρισία, από απάτες και παρεμβολές τρίτων.

VPNBook

Το VPNBook είναι εντελώς δωρεάν, και δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης. Δεν είναι όμως κατάλληλο για αρχάριους. Δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εγκατάστασης, λογισμικό ή κάποια καθοδήγηση. Έχετε απλώς μια λίστα με διακομιστές και όλα τα υπόλοιπα εξαρτώνται από εσάς.

Έχετε μια επιλογή με PPTP VPN ή με OpenVPN. Το PPTP VPN υποστηρίζεται σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες, αλλά είναι ευκολότερο να μπλοκαριστεί από κυβερνήσεις και παρόχους περιεχομένου. Το OpenVPN είναι πιο ασφαλές, αλλά απαιτεί να κατεβάσετε ένα OpenVPN client που θα πρέπει να ρυθμιστεί με τις παραμέτρους του VPNBook .
Η εταιρία διαθέτει διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αγγλία και στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Windscribe

Η υπηρεσία προσφέρει μια δωρεάν έκδοση για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και μια έκδοση για υπολογιστές με Windows.

Προφανώς, το κύριο χαρακτηριστικό είναι η υπηρεσία VPN, αλλά από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, προσφέρει μερικά επιπλέον πρόσθετα εργαλεία, όπως ένα τείχος προστασίας για την αποφυγή της έκθεσης της διεύθυνσης IP σε περίπτωση που χάσετε τη σύνδεσή σας, έναν ad blocker και μια γεννήτρια ασφαλών συνδέσεων. Το δωρεάν πακέτο συμπεριλαμβάνει όλα τα παραπάνω.

Η δωρεάν έκδοση έχει ένα περιορισμένο όριο λήψης και προσφέρει διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, το Χονγκ Κονγκ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, το Λουξεμβούργο και την Ολλανδία. Η έκδοση των 7,50 δολαρίων προσθέτει άλλες 40 χώρες.

Hide.me

Το Hide.me είναι μια υπηρεσία από τη Μαλαισία και προσφέρει δωρεάν διακομιστές στον Καναδά, την Ολλανδία και τη Σιγκαπούρη. Η δωρεάν υπηρεσία υποστηρίζει PPTP, L2TP, IPsec (IKEv1 και IKEv2), OpenVPN, SoftEther, SSTP και SOCKS.

Στα μέσα του 2015, η εταιρεία αποφάσισε να μην κρατάει κανένα αρχείο καταγραφής. Η εταιρεία δημοσιεύει επίσης μια έκθεση διαφάνειας που απαριθμεί όλα τα αιτήματα των αρχών.

VPN του Opera

Το Opera VPN είναι μέρος του προγράμματος περιήγησης Opera. Είναι εντελώς δωρεάν. Δεν υπάρχουν όρια δεδομένων ή ενοχλητικές διαφημίσεις.

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία, ακολουθήστε τη διαδρομή: Μενού – Ρυθμίσεις – Απόρρητο και Ασφάλεια – Δωρεάν VPN.

Hotspot Shield

Το Hotspot Shield είναι μια υπηρεσία της AnchorFree και υπάρχει εδώ και χρόνια. Είναι ακόμα μία από τις πιο δημοφιλείς δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Η δωρεάν έκδοση προσφέρει μόνο διακομιστές στις Η.Π.Α. και η πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Netflix, το Hulu και το BBC iPlayer είναι διαθέσιμες μόνο για τους premium χρήστες.
Ωστόσο, από την άποψη της ιδιωτικής ζωής, η AnchorFree διαφημίζεται σαν “τη μεγαλύτερη πλατφόρμα ελευθερίας και ιδιωτικότητας στο Διαδίκτυο”. Προσφέρει πολλά εργαλεία απορρήτου εκτός από το VPN.

Ελπίζουμε ότι στις παραπάνω υπηρεσίες θα βρείτε τον ιδανικό πάροχο VPN για εσάς. Φυσικά, υπάρχουν πολλές άλλες υπηρεσίες για να επιλέξετε. Αν έχετε να προτείνετε κάποια δωρεάν πάντα μπορείτε να το κάνετε στα σχόλια αυτής της δημοσίευσης.

_________________


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news