Το Switch της Nintendo αποκτά bluetooth ήχο


Η Nintendo ανακοίνωσε ότι με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού η κονσόλα Switch θα υποστηρίζει πλέον ήχο μέσω bluetooth.

Switch,Nintendo

Η Nintendo με ένα tweet ανακοίνωσε ότι έφερε στο Switch την δυνατότητα να ακούτε ήχο μέσω ασύρματων bluetooth ακουστικών. Η δυνατότητα χρήσης ακουστικών Bluetooth στην κονσόλα Switch ήταν μια λειτουργία που έλειπε εμφανώς από την πρώτη στιγμή που ήρθε στα καταστήματα το 2017. Σύμφωνα με ένα άρθρο υποστήριξης της Nintendo, για την νέα δυνατότητα δεν θα χρειαστεί παρά μόνο να κάνετε την τελευταία ενημέρωση λογισμικού.

Η χρήση ασύρματων Bluetooth ακουστικών θα σας περιορίσει στη χρήση δύο ασύρματων ελεγκτών. Το σύστημα επίσης δεν θα υποστηρίζει μικρόφωνα Bluetooth, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το σύστημα φωνητικής συνομιλίας της Nintendo βασίζεται σε μια εφαρμογή που λειτουργεί στο τηλέφωνό σας.

Διαβάζοντας το changelog, η ενημέρωση προσθέτει επίσης ορισμένες δυνατότητες για να κάνει το ενσύρματο internet πιο χρήσιμο. Το Switch θα μπορεί να παραμένει συνδεδεμένο στο διαδίκτυο ακόμη και σε κατάσταση αδράνειας ,είτε μέσω προσαρμογέα είτε μέσω της ενσωματωμένης θύρας LAN.

Η Nintendo λέει ότι αυτό θα βοηθήσει την κονσόλα να κατεβάσει περιεχόμενο ενώ κοιμάται και ότι η λειτουργία θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news