Δοκιμάστε το iWork της Apple από το iCloud χωρίς συσκευή της Apple

Αν είστε περίεργοι να δείτε πως είναι η εναλλακτική λύση της Apple για το Office Online και το Google Docs, αλλά δεν έχετε στην ιδιοκτησία σας ένα προϊόν της Αpple, η τύχη πλέον σας χαμογελά. Η εταιρεία επιτρέπει τώρα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει ένα λογαριασμό σε μια έκδοση beta του iWork για το iCloud χωρίς να απαιτεί να έχετε καμία συσκευή της Αpple.apple

Η ιστοσελίδα της Αpple beta.icloud.com εμφανίζει ένα μήνυμα που αναφέρει ότι ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές Pages, Numbers και Keynote από το iCloud. Πρέπει απλά να περάσετε από μια διαδικασία εγγραφής για να δημιουργήσετε ένα νέο Αpple ID, και είστε έτοιμοι. Θα έχετε επίσης 1GB χώρο αποθήκευσης στο iCloud. (πω πω!)

Στο παρελθόν, έχοντας απλά ένα αναγνωριστικό ID της Αpple (όπως για το iTunes) δεν ήταν αρκετό για να αποκτήσετε πρόσβαση στο iCloud. Θα έπρεπε πρώτα να ρυθμίσετε το iCloud σε μία συσκευή της Αpple. Αν δοκιμάσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο κανονικό ιστοχώρο της Αpple (και όχι στο beta) με το αναγνωριστικό της Apple που χρησιμοποιείτε για το iTunes μόνο, η ιστοσελίδα θα σας ζητήσει να έχετε μία συσκευή της Αpple και να  ρυθμίσετε το iCloud πάνω σε αυτήν

Αν δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης στη beta ιστοσελίδα, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε το λογαριασμό σας. Μόλις εισάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που θα σας σταλθεί στο email σας, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στο iCloud από την beta ιστοσελίδα χωρίς πρόβλημα. Kαι έτσι υποδεχτείτε το Pages σε Windows:

Ωστόσο, δεν μπορείτε απλά να εγγραφείτε για το iCloud στη Beta ιστοσελίδα και να περιμένετε να έχετε μόνιμη πρόσβαση στην κανονική σελίδα του iCloud. Ακόμη και μετά την εγγραφή σας μέσω της beta, η κανονική ιστοσελίδα iCloud θα εξακολουθεί να σας έχει αποκλείσει την είσοδο, δίνοντας σας ένα “σφάλμα σύνδεσης”.

Φαίνεται ότι η Αpple γίνεται όλο και πιο επιεικείς για τα προϊόντα της που χρησιμοποιούνται σε μη Αpple συσκευές. Εκθέσεις που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ανέφεραν την επερχόμενη beta συνδρομητική υπηρεσία μουσικής για Android.

Έχει αυτή η κίνηση νόημα; η διατήρηση της απαίτησης το μητρικό λογισμικό να συνδέεται μέσω του υλικού της Apple έχει μία λογική από την άποψη της βελτιστοποίησης του, αλλά μειώνει την ευρεία χρησιμοποίηση του iCloud στο διαδίκτυο. Το άνοιγμα του λογισμικού σύννεφου σε άλλες πλατφόρμες βοηθά να έρθουν περισσότεροι άνθρωποι στο σύστημα της Αpple, το οποίο μπορεί τελικά να είναι μόνο επωφελές για την εταιρεία.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.098 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).