Ένα τέχνασμα αναζήτησης στο Twitter που δεν γνωρίζετε

Το Tweetdeck, είναι μια δημοφιλής εφαρμογή για το Twitter, που προσφέρει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό στην της ιστοσελίδας. Το χαρακτηριστικό αυτό σας βοηθά να ανακαλύψετε τα πιο δημοφιλή (viral) tweets για κάθε όρο αναζήτησης πολύ εύκολα. Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά επίπεδα. Έτσι μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα “επίπεδο” για να αναζητήσετε ας πούμε tweets που έχουν γίνει retweeted ή favorited ‘n' φορές.

twitter

Το φίλτρο αυτό δεν υπάρχει φυσικά στην ιστοσελίδα του Τwitter, αλλά ούτε και στην επίσημη εφαρμογή της ς για κινητές . Εκπληκτικό! Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να το είχαν υιοθετήσει καθώς είναι πραγματικά πολύ πρακτικό.
Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ένα τέχνασμα, για να μπορείτε να φιλτράρετε tweets στην ιστοσελίδα του Twitter ή μέσα από οποιαδήποτε Twitter app χρησιμοποιώντας μια μη τεκμηριωμένη αναζήτηση που το Twitter μάλλον δεν θέλει να γνωρίζετε.

Ας δούμε όμως πως μπορείτε να έχετε αποτελέσματα κοντά στις προσδοκίες σας:

Στο πλαίσιο αναζήτησης του Τwitter, πληκτρολογήστε οποιοδήποτε όρο αναζήτησης μαζί με τα min_retweets:[νούμερο που επιθυμείτε] ή min_faves:[νούμερο που επιθυμείτε] για να φιλτράρετε τα αποτελέσματα της αναζήτησης σας. Για παράδειγμα, η αναζήτηση μας εμφανίζει μόνο τα tweets που δείχνουν του domain iguru.gr labnol.org που έχουν γίνει favorited ή retweeted τουλάχιστον 5 φορές.

iguru.gr min_retweets:5 ή iguru.gr min_faves:5

Μπορείτε να προσθέσετε περαιτέρω ερωτήματα αναζήτησης με συντελεστές αναζήτησης, όπως το :news για να σας δείξει tweets που προέρχονται από πηγές ειδήσεων ή να χρησιμοποιήσετε το filter: μόνο δείχνουν μόνο tweets που περιέχουν εικόνες.

Δοκιμάστε το και καλή επιτυχία!

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

Subscribe to Blog via Email

Subscribe to this blog and receive of new posts by email.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).