Αλλαγές στην ιστοσελίδα της εφαρμογής Winamp

Τον Ιανουάριο δημοσιεύσαμε την εξαγορά του Winamp media player και των παρακείμενων υπηρεσιών (όπως το Shoutcast music streaming service) από την Radionomy. Η AOL τελικά αντί να κλείσει την υπηρεσία προτίμησε να την πουλήσει.

Αν δούμε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα της υπηρεσίας Winamp.com θα παρατηρήσουμε ότι υπάρχουν σημαντικές εξωτερικές αλλαγές. Ο νέος ιδιοκτήτης έχει αναλάβει όλες τις υπηρεσίες και προς το παρόν δεν υπάρχουν download links.
Ένα σύντομο μήνυμα στο forum της Winamp αποκαλύπτει ότι ο επανασχεδιασμός πρόκειται να ολοκληρωθεί σύντομα και τα download links θα πρέπει να αποκατασταθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

winamp

“Η ιστοσελίδα του winamp.com τελεί υπό ανακατασκευή και ένα σχεδόν-εντελώς επανασχεδιασμένη. Ως αποτέλεσμα, πολλά νέα χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων υπηρεσιών του client. Οι λήψεις της εφαρμογής Winamp θα είναι προσωρινά μη διαθέσιμες, ενώ ο κώδικας που του προηγούμενου ιδιοκτήτη έχει αφαιρεθεί/αντικατασταθεί” αναφέρει η δημοσίευση.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).