Σταθερές μεγάλες ενημερώσεις των Windows 2 φορές το χρόνο

Ετοιμαστείτε να λαμβάνετε σημαντικές ενημερώσεις των πιο γρήγορα από ποτέ. Λίγες μόνο εβδομάδες μετά την διάθεση του Update, η Microsoft ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να αρχίσει να κυκλοφορεί νέες εκδόσεις των Windοws “δύο φορές ανά έτος”: μια φορά τον Μάρτιο και μία τον Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση ήρθε αθόρυβα σε μια δημοσίευση στο blog του 365 ProPlus. Όπως φαίνεται η ετοιμάζεται να ευθυγραμμίσει τις ενημερώσεις του Windows 10 με τις εφαρμογές του Office της εταιρείας. Windows

Η συγκεκριμένη αλλαγή γίνεται κυρίως για να καθησυχάσουν οι επιχειρηματικοί πελάτες που μπορεί να μην είναι τόσο ευχαριστημένοι που τα Windοws 10 θα έχουν συνεχώς νέα χαρακτηριστικά σε φαινομενικά αυθαίρετες ημερομηνίες. Το επερχόμενο των έξι μηνών καθησυχάζει τις προσδοκίες των εταιρικών πελατών της εταιρείας και παρέχει κάποια σταθερότητα στους προγραμματιστές που θα πρέπει να εφαρμόσουν αυτές τις ενημερώσεις σε πολυάριθμους υπολογιστές.

Οι παλαιότεροι γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη αλλαγή είναι ένα τεράστιο βήμα σε σύγκριση με τις εποχές που περιμέναμε χρόνια για σημαντικά νέα χαρακτηριστικά των Windοws, ακόμη και όταν το macOS είχε μεγάλες ενημερώσεις κάθε ένα με δύο χρόνια.

  Το Starlink θέτει πολιτική ορθής χρήσης και όριο δεδομένων

Με την παραπάνω ανακοίνωση η Microsoft έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της να δημιουργήσει και να τρέξει τα Windows 10 σαν που μπορεί να ανταποκριθεί γρήγορα στις επιθυμίες των χρηστών. Δεν είναι βέβαια και κάτι άγνωστο, αφού το Ubuntu και άλλες διανομές λειτουργούν με σταθερά προγράμματα εξαμηνιαίων ενημερώσεων.

Όσο για το τι έρχεται στην επόμενη έκδοση των Windows (με την κωδική ονομασία Redstone 3), το πιο συναρπαστικό μάλλον θα είναι η αναθεώρηση του UI που η εταιρεία ονόμασε Project Neon.

Οι Windοws Insiders διαθέτουν ήδη και δοκιμάζουν το δεύτερο build του Redstone 3, αλλά μάλλον είναι νωρίς να μιλήσουμε για τα νέα χαρακτηριστικά.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).