Η Nirsoft κυκλοφόρησε το WinUpdatesView v1.00


Το WinUpdatesView v1.00 είναι ένα πρόγραμμα προβολής του ιστορικού των ενημερώσεων των Windows από τη Nirsoft, που όπως λέει και το όνομά του εμφανίζει το ιστορικό ενημερώσεων των Windows στη συσκευή που εκτελείται.

WinUpdatesView

Όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές της Nirsoft, είναι πλήρως portable, δεν θέλει δηλαδή καμμία εγκατάσταση και μπορεί να εκτελεστεί από οποιαδήποτε τοποθεσία. Απλά κατεβάστε το αρχείο που σας παρέχει η Nirsoft, αποσυμπιέστε το και τρέξτε το εκτελέσιμο αρχείο exe. Το πρόγραμμα προσφέρεται ως έκδοση 32 bit και 64 bit και είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος Windows της Microsoft, από τα Windows XP έως και τα Windows 10.

Το πρόγραμμα WinUpdatesView εμφανίζει όλες τις ενημερώσεις που εγκαταστάθηκαν στο σύστημα, όλες τις ενημερώσεις που δεν εγκαταστάθηκαν με επιτυχία, καθώς και απεγκαταστάσεις. Σημειώστε ότι το ιστορικό περιορίζεται στη συγκεκριμένη έκδοση των Windows. Για τα Windows 10, αυτό σημαίνει ότι αναφέρονται όλες οι ενημερώσεις από την εγκατάσταση της τελευταίας ενημέρωσης δυνατοτήτων.

Οι ενημερώσεις παρατίθενται σε ένα πίνακα, ανά τίτλο, περιγραφή ημερομηνία εγκατάστασης, τρόπος εγκατάστασης, κατάσταση ενημέρωσης, συνδέσμους πληροφοριών, συνδέσμους υποστήριξης, σημειώσεις απεγκαταστάσεων, κατηγορία, και άλλες πρόσθετες πληροφορίες. Η προεπιλεγμένη σειρά ταξινόμησης βασίζεται στον τίτλο της ενημέρωσης και όχι στην πιο πρόσφατη. Κάνοντας κλικ σε μια κεφαλίδα στήλης, π.χ. ημερομηνία εγκατάστασης, ταξινομεί τον πίνακα ανάλογα.

Ο πίνακας κωδικοποιεί με χρώματα τις ενημερώσεις για ευκολότερη αναγνώριση. Το πράσινο σημαίνει επιτυχημένη, και κίτρινη ή κόκκινη είναι η ενημέρωση δεν εγκαταστάθηκε με επιτυχία.

Το μενού με δεξί κλικ εμφανίζει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές: μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανοίξετε ένα σύνδεσμο υποστήριξης και πληροφοριών στον ιστότοπο της Microsoft για την επιλεγμένη ενημέρωση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε HTML αναφορές βάσει της επιλογής σας, π.χ. όλες οι αποτυχημένες ενημερώσεις ή όλες οι απεγκαταστάσεις.

Το πρόγραμμα είναι αρκετά γρήγορο και μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες από εδώ.

Εγγραφή στο iGuRu.gr μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.


Διαβάστε τις Τεχνολογικές Ειδήσεις από όλο τον κόσμο, με την εγκυρότητα του iGuRu.gr

Ακολουθήσετε μας στο Google News iGuRu.gr at Google news