Δείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε στο Facebook

Αν περνάτε πολλές ώρες στο σας χαζεύοντας το , ίσως να αναρωτηθείτε πόσες ώρες από την ζωή σας ξοδεύετε στα . Υπάρχει τρόπος να δείτε τους χρόνους χρήσης και ίσως εκπλαγείτε με τα νούμερα.

Facebook

Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχουν γίνει εξάρτηση. Και οι κατασκευαστές των κινητών τηλεφώνων, όπως τα iOS, αλλά και οι εφαρμογές έχουν φροντίσει για τον περιορισμό της υπερβολικής χρήσης των κοινωνικών μέσων. Το πρόσθεσε πρόσφατα ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να παρακολουθεί και να περιορίζει τη δραστηριότητα σας εκεί. Το Facebook ακολουθώντας το παράδειγμα του, έχει προσθέσει στην εφαρμογή για την δυνατότητα να μπορείτε να παρακολουθήσετε το χρόνο που ξοδεύετε σε αυτό.

Πρόκειται για ένα αρκετά πρόσφατο χαρακτηριστικό, που προστέθηκε στις εφαρμογές Facebook, και θα πρέπει πια να είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Δεν έχει προστεθεί ακόμα στην έκδοση για το .

Για να παρακολουθήσετε το χρόνο που ξοδεύετε σερφάρωντας στο Facebοοk, ανοίξτε την εφαρμογή του Facebοοk στο κινητό σας τηλέφωνο και πατήστε τις τρεις οριζόντιες παύλες στα δεξιά του μενού. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε το “Ρυθμίσεις και Απόρρητο”. Θα δείτε την επιλογή αυτή να επεκτείνεται. Ψάξτε εκεί να βρείτε την επιλογή “Ο χρόνος σας στο Facebook”. Αγγίξτε το.

  Αργό internet στα Windows 11

Στην οθόνη “ο χρόνος σας στο Facebook”, θα δείτε πόσο χρόνο έχετε ξοδέψει με τη χρήση της εφαρμογής. Αναλόγως πόσο παθιασμένος είστε, θα δείτε κάποια νούμερα που ίσως δεν θα τα πιστεύετε.

Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στην αλόγιστη χρήση, τότε μπορείτε να περιορίσετε τον χρόνο που ξοδεύετε στο Facebook αγγίζοντας την επιλογή “Ρύθμιση ημερήσιας υπενθύμισης”. Επιλέξτε πόσο χρόνο θέλετε να περνάτε στο Facebook κάθε ημέρα και πατήστε το “Ρύθμιση υπενθύμισης”

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).


  +  60  =  67